Karpuzlu-Labranda Yolunda Çalışmalar Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Karpuzlu-Labranda Yolunda Çalışmalar Başlıyor

Karpuzlu-Labranda Yolunda Çalışmalar Başlıyor

Karpuzlu Belediye Başkanı Dönmez, proje tadilat düzenlemeleri tamamlanan Karpuzlu-Labranda yolunda çalışmaların başlayacağını müjdeledi.

26.04.2013 10:58  Güncelleme: 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez, proje tadilat düzenlemeleri tamamlanan Karpuzlu-Labranda yolunda çalışmaların başlayacağını müjdeledi.

2011 yılında ihale edilen Karpuzlu-Labranda yolunda proje tadilat düzenlemelerinin tamamlanmasının ardından yapım izinleri çıktı. Karpuzlu'nun yıllardır çözüm bekleyen en önemli sorunlarından olan projenin önemli bir aşamaya gelmesi nedeniyle yol yapım ihalesini Gürsel İnşaat Firması müteahhidi Ümit Yaşar Yaralı ve Hatıpkışla Köyü Muhtarı Canser Özdemi, Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez'i makamında ziyaret etti.

Karpuzlu olarak en çok önemsediklerini projelerden birinin Karpuzlu-Labranda yolu olduğunu belirten Başkan Dönmez, tadilat düzenlenmelerinin tamamlanmasının ardından Karpuzlu-Labranda yolunda çalışmaların başlayacağını müjdeleyerek, "Karpuzlu ilçemiz ile Muğla'nın ilçesi Milas arasında açılması planlanan Karpuzlu-Labranda yolunun ihalesi 2011 yılında Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılmıştı. Ancak yolun geçtiği yerlerde bulunan Labranda Antik Kenti sit sınırları ile Feldspat ve kuvars maden ocaklarının projeye çeşitli itirazlarda bulunmaları nedeniyle bazı sıkıntılar yaşanmıştı. Karayollarının gerek sit sınırları ve gerekse maden firmalarının itirazlarını göz önünde bulundurarak proje üzerinde yaptığı revizyonla bütün sorunlar çözümlendi. Ocak ayı itibari ile başlayan Karpuzlu-Milas yolunun geçtiği yerlerdeki kamulaştırma çalışmalarında da önemli bir mesafe alındı. Yürüttüğümüz bu girişimler sonucunda 2011 yılında ihale edilen Karpuzlu-Labranda yolu proje tadilat düzenlemeleri tamamlanmış olup yol yapım izinleri çıkmıştır. Karpuzlu-Labranda yolu ilçemize hayırlı uğurlu olsun" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karpuzlu-Labranda Yolunda Çalışmalar Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement