Kars'ta Tır Nehre Düştü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kars'ta Tır Nehre Düştü

Kars\'ta Tır Nehre Düştü
04.04.2013 22:50

Sarıkamış ilçesinde Aras Nehri'ne düşen tırın sürücüsünden haber alınamıyor.

Sarıkamış ilçesinde Aras Nehri'ne düşen tırın sürücüsünden haber alınamıyor.

Iğdır'dan İstanbul istikametine giden Enver Gül (64) yönetimindeki 76 DK 441 plakalı tır, Karakurt köyü mevkisinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce bariyerlere çaptı, daha sonra şarampole devrilerek Aras Nehri'ne düştü.

Yoldan geçen sürücülerin durumu yetkililere bildirmesi üzerine İlçe Jandarma Komutanlığı ile Kars Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ekipleri, olay yerine gelerek inceleme yaptı.

Tırın camlarının kırık olduğunu gören ekipler, sürücünün nehirde kaybolma ihtimali üzerine arama çalışması başlattı.

Aras Nehri'ne devrilen tır, iki vinç yardımıyla yaklaşık 2,5 saat süren çalışma sonucu çıkarıldı. Trafiğe kapatılan Kağızman-Karakurt karayolu da yeniden ulaşıma açıldı. - KARS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kars'ta Tır Nehre Düştü - Son Dakika


Advertisement