Kasımpaşa Kulübü'nün Teşvik Primi İddiası - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kasımpaşa Kulübü'nün Teşvik Primi İddiası

28.04.2012 22:20

Kayseri Erciyesspor Kulübü Başkanı Ziya Eren, Kasımpaşa Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Süha Sidal'ın teşvik primi iddialarına ilişkin yaptığı açıklamada, "Kasımpaşa gibi köklü bir kulübü temsilen, kulüp temsilcisi sıfatı ile talihsiz bir"...

Kayseri Erciyesspor Kulübü Başkanı Ziya Eren, Kasımpaşa Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Süha Sidal'ın teşvik primi iddialarına ilişkin yaptığı açıklamada, "Kasımpaşa gibi köklü bir kulübü temsilen, kulüp temsilcisi sıfatı ile talihsiz bir açıklama yapan zatı, şehrimiz, kulübümüz ve şahsım adına kınıyor, yaptığı isnadı ispatlamaya davet ediyorum" dedi.

Eren yaptığı yazılı açıklamada, takımlarının yarın TFF 1. Lig'de Kasımpaşa ile yapacağı maç öncesi Sidal'ın teşvik primi iddiasıyla ilgili olarak, 30 Nisan Pazartesi günü Türkiye Futbol Federasyonu'na müracaatta bulunacaklarını bildirdi.

Futbol Federasyonu'nu göreve davet eden başkan Eren, "Kimse kendi kulübü ve yönetimi içerisindeki huzursuzlukları, uyuşmazlıkları örtmek için, şehri, yönetimi, teknik heyeti ve futbolcusuyla bu denli barışık ve sorunsuz bir kulüp olan Kayseri Erciyessporumuz üstünden prim yapmaya çalışmasın" ifadelerini kullandı.

Şanlı tarihlerinde herhangi bir leke almadıklarını, genelde haksızlıklara uğradıklarını, buna rağmen susarak Kayseri halkının şanına yakışır davrandıklarını kaydeden başkan Eren açıklamasına şöyle devam etti:

"Oynadığımız Türkiye Kupası finalinde kupa elimizden alınmış olmasına rağmen yine susmamız, kendisine yapılanlara iş bilmezliğinden değil, Kayserili kültür, örf ve adetleri gereği davranmayı ilke edinmiş bir kulüp olmamızdandır.

Kasımpaşa gibi köklü bir kulübü temsilen, kulüp temsilcisi sıfatı ile talihsiz bir açıklama yapan zatı, şehrimiz, kulübümüz ve şahsım adına kınıyor, yaptığı isnadı ispatlamaya davet ediyorum. Aksi halde kem söz, asılsız isnat sahibine aittir. Buradan Türkiye Futbol Federasyonu'nu göreve davet ediyoruz. Kayseri Erciyesspor Kulübü olarak her türlü hukuki hakkımız saklı kalmak üzere Pazartesi günü gerek Türkiye Futbol Federasyonu nezdinde gerekse federasyon disiplin kuruluna müracaatta bulunacağımızı tüm kamuoyuyla paylaşıyorum.

Son bir yıldır futbolumuzda sürekli konuşulan, şike ve teşvik iddialarına gerekli cezalar verilmediği ve yaptırımlar uygulanmadığı sürece bu türden mesnetsiz açıklamalar yapan bazı boş ve lüzumsuz insanlar olacaktır. Kimse kendi kulübü ve yönetimi içerisindeki huzursuzlukları, uyuşmazlıkları örtmek için, şehri, yönetimi, teknik heyeti ve futbolcusuyla bu denli barışık ve sorunsuz bir kulüp olan Kayseri Erciyessporumuz üstünden prim yapmaya çalışmasın."

- KAYSERİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kasımpaşa Kulübü'nün Teşvik Primi İddiası - Son Dakika


Advertisement