Kaü ile Emniyet Müdürlüğü'nün Spor Turnuvası Başladı - Son Dakika
Yerel

Kaü ile Emniyet Müdürlüğü'nün Spor Turnuvası Başladı

Kaü ile Emniyet Müdürlüğü\'nün Spor Turnuvası Başladı

Kars Emniyet Müdürlüğü ve Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Rektörlüğü işbirliğiyle, 10 Mayıs 2014’te sona erecek olan “Gelin Sporda Buluşalım” projesi kapsamında spor turnuvaları düzenledi.

30.04.2014 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars Emniyet Müdürlüğü ve Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Rektörlüğü işbirliğiyle, 10 Mayıs 2014'te sona erecek olan "Gelin Sporda Buluşalım" projesi kapsamında spor turnuvaları düzenledi. Turnuvanın açılışı ise kurum müdürleri ile basın mensupları arasında oynanan futsal karşılaşmasıyla yapıldı. İl Müftüsü Mehmet Genç'in de görev aldığı renkli ve çekişmeli geçen karşılaşmayı kurum amirleri 7-6 kazandı.

Turnuva bayan ve erkek öğrenciler arasında, Basketbol, Voleybol, Masa Tenisi ve Satranç ile birlikte yalnızca erkek öğrenciler ve personel arasında ise Futsal olmak üzere toplam 5 ayrı branşta yapılıyor.

Toplam 732 sporcunun katıldığı müsabakalarda Masa tenisi ve Satranç kategorisinde dereceye giren birincilere Dizüstü Bilgisayar, ikincilere Tablet Bilgisayar, üçüncülere MP-4, Futsal, Voleybol ve Basketbol kategorisinde dereceye giren birincilere Tablet Bilgisayar, ikincilere kol saati, üçüncülere MP-4 ödül olarak dağıtılacak.

KAÜ Prof. Dr. Necati Kaya Spor Salonu'nda start alan turnuvanın açılış karşılaşması protokol ve basın mensupları arasında yapıldı.

Vali Eyüp Tepe, Emniyet Müdür Vekili Ahmet Aydemir, İl Genel Sekreteri Mehmet Özbey, daire amirleri ve öğrencilerin izlediği turnuvanın açılış karşılaşmasında Gazeteciler Takımı Tacettin Durmuş, Levent Karaçay, Volkan Karabağ, Uğur Aydın, Işık Çapanoğlu, Mehmet Duman, Turgut Kaya'dan oluşturuldu. Protokol takımında ise Vali yardımcısı Cevat Uyanık, Rektör yardımcısı Hidayet Metin Erdoğan, Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Alkış, Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürü Cemil Çevik, Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay, İl Müftüsü Mehmet Genç, KAÜ Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Ertürk Mert görev aldı.

Renkli ve çekişmeli geçen karılaşmada göbeği ve en yaşlı olmasına rağmen sürekli koşan ve gol atan İl Müftüsü Mehmet Genç izleyicilerden alkış topladı. Vali Eyüp Tepe de Genç'i kutladı.

Vali Tepe, "Yani toplumun bir araya gelmesini, kaynaşmasını, gençlerimizin birlik ve beraberliğini sağlayan her enstrüman kullanılması gereken enstrümandır. Spor bunların başında gelir ancak biz bugüne kadar çok istediğimiz seviyede kullanamadık. Şuan emniyet, basın hep beraber bu projeye katkı sağlıyoruz ki bakın bu futbol kavga etmeden de dövüşmeden de güzellikle yapılabiliyor mesajını veriyoruz" dedi.

Kıran kırana geçen karşılaşmadan galip ayrılan taraf protokol oldu. Protokol takımı Gazetecilerden oluşan takımı 7-6 mağlup ederken, gazeteciler çok sayıda gol pozisyonundan yararlanamadı.

Öte yandan Basketbol, Futsal, Masa Tenisi, Satranç ve Voleybol maçlarının da tamamlanmasının ardından futbol final müsabakası ve ödül töreni 10 Mayıs'ta düzenlenecek. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaü ile Emniyet Müdürlüğü'nün Spor Turnuvası Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement