Yeşilay Cemiyeti Manavgat Şube Başkanı Fatih Kaplan ve Yönetim Kurulu üyeleri Antalya'nın Manavgat ilçe Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu'yu ziyaret etti.
Yeşilay'ın 5 Mart 1920 yılında kurulduğunu, Mart ayının ilk haftasının Türkiye'nin her yerinde Yeşilay Haftası olarak kutlandığını belirten Yeşilay Cemiyeti Manavgat Şube Başkanı Fatih Kaplan, hafta etkinlikleri ile ilgili bilgiler verdi.
Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu ise Yeşilay'ın gençliği kötü alışkanlıklardan uzaklaştırma çalışmalarına destek vermek için Sosyal Yardımlaşma Vakfı'nda bir karar aldıklarını belirterek, "Sigara içen muhtaç değildir. Sigara içenlere yardım yapılmayacak.Amacımız sağlıklı toplumun yetişmesinde önleyici bir takım işler yapabilmektir. Bize düşen bir şey varsa memnuniyetle yardımcı oluruz" dedi. - ANTALYA
Son Dakika › Yerel › Kaymakam Bulgurlu, 'Sigara İçene Yardım Yok' - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.