Kaymakam Sırmalı Vatandaşlarla Buluşmaya Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Sırmalı Vatandaşlarla Buluşmaya Devam Ediyor

Kaymakam Sırmalı Vatandaşlarla Buluşmaya Devam Ediyor

Balıkesir’in Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı düzenli olarak gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

31.03.2017 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı düzenli olarak gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. İlçedeki mahalleleri tek tek ziyaret eden Kaymakam Sırmalı, gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşın ayağına giderek ihtiyaçlarını yerinde tespit edip, çözüm üretilmesi noktasında yardımcı oluyor.

Kaymakam Sırmalı, İlçe Jandarma Komutanı Özkan Kavak, İlçe Milli Eğitim Müdürü V. Gürhan Kuştutan birlikte Yolören ve Avcılar Mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşların ihtiyaçlarını dinledi, sorunların çözümü konusunda yardımcı olma sözü verdi.

İlçe Kaymakamı Ali Sırmalı tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen mahalle ziyaretleri kapsamında ilk olarak Yolören Mahallesini ziyaret eden Kaymakam Sırmalı Yolören Mahallesi İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret ederek öğrencilerle birlikte BENGi projesi kapsamında kitap okuma etkinliğine katıldı. Öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Sırmalı kitap okumanın öneminden bahsederek onlara kitap okumaları konusunda tavsiyelerde bulundu. Daha sonra mahalle meydanında mahalle sakinleri ile buluşan Kaymakam Sırmalı mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi. Mahallelinin istek, öneri ve şikayetlerini dinleyen Kaymakam Sırmalı "Devletimiz her zaman vatandaşın yanındadır. Bizler vatandaşa hizmet için buradayız. Vatandaşlarımızın sorunların çözümü konusunda elimizden geleni yapmaya hazırız" dedi.

Akabinde Avcılar Mahallesini ziyaret eden Kaymakam Ali Sırmalı Avcılar Mahallesi İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret ederek öğrencilerle birlikte kitap okuma etkinliğine katıldı. Mahalle meydanında Avcılar Mahalle Sakinleri ile bir araya gelen Kaymakam Sırmalı Mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi. Vatandaşlarla sohbet eden taleplerin yerine getirilmesi konusunda gerekli çalışmaları yapılacağını bildirdi. Kaymakam Ali Sırmalı Avcılar'a yapılan ziyaretten sonra hatıra fotoğrafı çekilmesiyle mahallelerden ayrıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Sırmalı Vatandaşlarla Buluşmaya Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement