Kayseri'deki Trafik Kazası - Son Dakika
Yerel

Kayseri'deki Trafik Kazası

Kayseri\'deki Trafik Kazası

Gümüşhane Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Aslan: "Kayseri'deki trafik kazasında yaralanan antrenör Ertuğrul Sarı ile sürücü Recep Kıç'un sağlık durumları iyiye gidiyor"

23.06.2014 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İsrafil Aslan, Kayseri'deki trafik kazasında yaralanan antrenör Ertuğrul Sarı ile minibüs sürücüsü Recep Koç'ın sağlık durumlarının iyiye gittiğini söyledi.

Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gümüşhane'den Antalya'da yapılacak atletizm seçmelerine giden sporcu kafilesinin, Kayseri'de trafik kazası geçirdiğini anımsattı.

Kazada, kafileyi taşıyan minibüsün sürücüsü Recep Koç ile antrenör Ertuğrul Sarı'nın yaralandığını ifade eden Aslan, "Kendileri kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındı. Şu anda her iki yaralımızın da sağlık durumları iyiye gidiyor. Antrenörümüz bu hafta içinde ilimize dönecek, sürücünün ise tedavisi bir süre devam edecek" dedi.

Kazayı duyar duymaz Kayseri'ye gittiğini belirten Aslan, minibüste bulunan sporcular Onur Bilgin, Mihraç Kaya, Gamze Karaaslan, Tuğba Kılıç, Edanur Demirel, Esra Aydın, Osman Cansever, Ömer Şengül, Elif Tuğ, Rıdvan Orak, Çeşminaz Yılmaz ve Yasin Çelik'in kaza sonrası sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Gümüşhane'ye gönderildiklerini kaydetti.

Kayseri- Sivas kara yolunun Sarımsaklı mevkisinde, Gümüşhane'den Antalya'da yapılacak atletizm seçmelerine giden öğrencileri taşıyan Recep Koç'un kullandığı 29 S 0020 plakalı minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun karşısına geçerek Ali Soytürk yönetimindeki 34 TK 6125 plakalı otomobile çarpmıştı. Kazada otomobil sürücüsü Ali Soytürk ile araçta bulunan Emine Soytürk (22) ile bir aylık Turhan Ayhan Soytürk hayatını kaybetmiş, otomobildeki yaralılar Turgay Soytürk ve Ayşegül Özcan ile minibüsteki 12 yaralı olay yerine gelen ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılmıştı. - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kayseri'deki Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement