Kayseri Okçuluk Takımı İlk Meyvesini Verdi - Son Dakika
Yerel

Kayseri Okçuluk Takımı İlk Meyvesini Verdi

Kayseri Okçuluk Takımı İlk Meyvesini Verdi

Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı okçuluk takımının sporcusu olan, Demir Elmaağaçlı ve Ecem Cansu Coşkun, İzmir Karşıyaka Belediyesi Spor Kulübüne transfer oldu.

17.02.2015 10:00

Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı okçuluk takımının sporcusu olan, Demir Elmaağaçlı ve Ecem Cansu Coşkun, İzmir Karşıyaka Belediyesi Spor Kulübüne transfer oldu. Bu iki sporcu, Kayseri Okçuluk takımının transfer ettiği ilk okçular oldu.

Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okçuluk Takımı sporcularından olan Demir Elmaağaçlı ve Ecem Cansu Coşkun, Kayseri'de okçuluk sporunun ilk transferleri olarak, Karşıyaka Belediyesi Okçuluk Takımına transfer oldu. Kayseri'de 5 yılı aşkın süredir devam eden okçuluk branşında, 4 grupta 100'ü aşkın sporcu yetişti. Yetişen sporcular arasında ilk transfer teklifinin Ecem ve Demir'e geldiğini söyleyen Takım antrenörü Ramazan Açıkgöz, "Burada yetişen çok yetenekli sporcularımız oluyor. Hal böyle olunca da büyük kulüplerden oyuncu istekleri gelmeye başladı. Bu aslında ilimiz içinde çok büyük başarı anlamına geliyor. Ankara, İzmir, İstanbul kulüplerinde sporcularımız yarışıyor. En son, Demir Elmaağaçlı ve Ecem Cansu Coşkun'u İzmir Karşıyaka Spor Kulübüne transfer ettik. Bu kayseri içinde büyük bir övünç kaynağıdır. Milli takımın iskeletini her zaman Kayseri oluşturmuştur" diye konuştu. Kayseri'de okçuluk takımın ilk meyvelerini verdiğini söyleyen Demir Elmaağaçlı'da,"2002 yılında bu spora başladım. Yaz spor okulları bünyesinde başlamıştım bu spora. İlk başlarda hobi amaçlı başlamıştım. Daha sonra bu hobiyi aştı. Katıldığım Türkiye Şampiyonalarında başarı elde ettim. Böylece başarım sayesinde daha çok hırslandım. Daha büyük hedefler koydum kendime. 2008 yılında gençlerde Dünya ikincisi oldum. Bu başarılardan sonra büyük kulüplerimiz tekliflerde bulundu. Tabiki hocalarımızın da desteğiyle transfer teklifleri geliyor. İzmir Karşıyaka Belediyesi Spor Kulübüne transfer oldum. Başarımdan sonra beni hocamla konuşarak istediler. Değerlendirdiler bana da teklif çok makul geldi. Kayseri'de daha önce okçuluk takımında bir transfer olmadı. Ben ilk transfer oldum bu anlamda" şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayseri Okçuluk Takımı İlk Meyvesini Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement