Kcetaş'ta 32 Adet Hidrolik Platformlu Araçlar Hizmete Girdi - Son Dakika
Yerel

Kcetaş'ta 32 Adet Hidrolik Platformlu Araçlar Hizmete Girdi

Kcetaş\'ta 32 Adet Hidrolik Platformlu Araçlar Hizmete Girdi

Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş.hizmet kalitesini artırmak amacıyla 32 adet Hidrolik platformlu araçları hizmet alımı yoluyla bünyesine kattı.

10.07.2012 16:14

Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş.

hizmet kalitesini artırmak amacıyla 32 adet Hidrolik platformlu araçları hizmet alımı yoluyla bünyesine kattı.

Kayseri ve Civarı Elektrik TAŞ Genel Müdürü Şadi Büyükkeçeci konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Sınıfında İş Sağlığı ve Güvenliği yönünden emniyet tedbirleri artırılmış bu araçlar, Türkiye'de ilk olarak Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş. tarafından Kayseri halkının hizmetine sunularak CE belgeli ve Yükseltilebilen Seyyar İş Platformları Avrupa Uygunluk Standartı olan EN 280 kalite standartına uygundur." dedi.

Kayseri ve Civarı Elektrik TAŞ 'de hizmete giren 32 adet platformlu araçların devir teslim töreni Makine İkmal Müdürlüğü araç bakım atölyesi ve parkında gerçekleştirildi. Devir teslim törenine Kcetaş Genel Müdürü Şadi Büyükkeçeci'nin yanı sıra Kcetaş Genel Müdür Yardımcısı Salih Hisarcıklıo, ihaleyi kazanan Işın Mühendislik'ten Yusuf Sönmez, Makine İkmal Şefi Ali Demirbaş, Iveco-Gülsoylar satış danışmanı İsmail Kuşkonmaz ve makine ikmal müdürlüğünde çalışan personel katıldı. Devir teslim töreninde Türkiye'de ilk defa Kayseri ve Civarı Elektrik TAŞ tarafından bu tarz hidrolik platformlu araçların kullanılmaya başlandığını söyleyen Büyükkeçeci, "İşçi sağlığı ve güvenliği açısından yüksek donanıma sahip bu araçlar Türkiye'de ilk defa KCETAŞ tarafından kullanılmaya başlandı. Emniyet yönünden diğer araçlardan daha üst seviyede. Hidrolik platformlu araçların ön tampon ile arka sepet uç noktası arası mesafeleri en kısa projelendirilmiş, dar sokaklarda dönme ve manevra kabiliyetleri sağlanmıştır. Ayrıca, araçlarımız Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemi ile 7 gün 24 saat izlenmekte, verimli bir çalışma sağlanmaktadır. Alınan bu araçlar şehrimize ve şirketimize hayırlı olsun. Kazasız belasız günler diliyorum." dedi.

Büyükkeçeci'nin konuşmasının ardından duaların okunmasıyla birlikte kurban kesildi. Daha sonra Büyükkeçeci araçları inceleyerek araçta yer alan ekiple bir süre sohbet etti. Onların sorunlarını dinleyerek dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

(SK)

10.07.2012 15: 48: 16

TSI

NNNN - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kcetaş'ta 32 Adet Hidrolik Platformlu Araçlar Hizmete Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement