Kemalpaşa'ya Yeni Yangın Üssü - Son Dakika
Yerel

Kemalpaşa'ya Yeni Yangın Üssü

Kemalpaşa\'ya Yeni Yangın Üssü

Orman Genel Müdürlüğü ve Karayolları Genel Müdürlüğü protokolü kapsamında Kemalpaşa'daki Karaorman Deposu Orman Yangınları ile Mücadele Üssü yeniden inşa edilecek.

06.08.2014 11:41

Orman Genel Müdürlüğü ve Karayolları Genel Müdürlüğü protokolü kapsamında Kemalpaşa'daki Karaorman Deposu Orman Yangınları ile Mücadele Üssü'nün yeniden inşa edileceği bildirildi.

İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, İstanbul İzmir Otoyol Projesi güzergahında yer alan yangın üssü yıkılacağından 2 kilometre uzaklıktaki alana yeni bir üs inşa edilmesi yönünde çalışmalara başlandı.

Orman Genel Müdürlüğü İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ve Karayolları Genel Müdürlüğü Kamu Özel Sektör Ortaklığı Bölge Müdürlüğü arasında 28 Mart'ta imzalanan protokol gereği üssün Karayolları tarafından yeniden inşa edileceği bildirildi.

Açıklamada, yolun medeniyet olduğunu, İzmir ve İstanbul arasını 4 saate indirecek çalışmanın tarihi bir proje olduğu yönünde görüşlerini bildiren İzmir Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın, yeni yangın üssünün daha üst düzey teknolojiye ve konfora sahip olacağı bilgisini aktararak "Kamu kurumları arasındaki bu uyum ve işbirliği her zaman vatandaşlarımızın menfaatine olacaktır" ifadelerini kullandı.

İzmir Orman Bölge Müdürlüğü toplantı ve törenlere ev sahipliği yapan mevcut üssün ise yangın sezonu bitimine kadar kadar hizmet vereceği kaydedildi. - İzmir

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement