Kepez "Tütüncü ile Yola Devam" Dedi - Son Dakika
Yerel

Kepez "Tütüncü ile Yola Devam" Dedi

Kepez "Tütüncü ile Yola Devam" Dedi

Kepez Belediye Başkanlığı’na AK Parti adayı Hakan Tütüncü seçildi.

31.03.2014 13:39

Kepez Belediye Başkanlığı'na AK Parti adayı Hakan Tütüncü seçildi. Zaferini ilan eden Tütüncü, gece geç saatte yaptığı konuşmada, "30 Mart 2014 yerel seçimlerinin zaferi, Antalya'mıza, Kepez'imize hayırlı uğurlu olsun. Yapılan seçimlerde halkımızın iradesi sandıkta tecelli etmiştir. Yüzbinlerce Kepezli, 5 yıl daha 'Hakan'la yola devam' demiştir" dedi.

Kepez Belediye Başkanlığı'nı, resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti adayı Hakan Tütüncü kazandı. Sakarya Bulvarı'nda bulunan Erdem Bayazıt Kültür Merkezi önüne eşi Ayşe Tütüncü ile gelen Başkan Tütüncü, burada havai fişek ve sevinç gösterileriyle karşılandı. Tütüncü, gece yarısında kültür merkezi önünde bulunan coşkulu kalabalığa bir konuşma yaptı.

Seçimler sürecince kendisine destek verenlere teşekkür ederek konuşmasına başlayan Tütüncü, "30 Mart 2014 yerel seçimlerinin zaferi, Antalya'mıza, Kepez'imize hayırlı uğurlu olsun. Yapılan seçimlerde halkımızın iradesi, sandıkta tecelli etmiştir. Yüz binlerce Kepezli, 5 yıl daha 'Hakan'la yola devam' demiştir. Bizlere gerçekten büyük bir gönül ve yürek biriliği veren herkese çok teşekkür ederim" dedi.

Seçim sonrası zafer sarhoşluğu yaşamadan ve taşkınlık yapanlardan olmayacaklarını belirten Tütüncü, "Bazıları, kaybettiklerini anlayınca taşkınlık yapacak. Ancak siz vuranlardan, kıranlardan olmayacaksınız. Ağır başlılığımızı, hiç yüreğimizden çıkarmayacağız. Allah, gururlananları, kibirlenenleri ve böbürlenenleri sevmez. Şimdi bu zafer, bize daha çok çalışmayı ve sadakatle hedefe odaklanmayı gösterdi" ifadesini kullandı.

Tütüncü, millet için dik durduklarını ve hiç yoldan sapmadan bundan sonra da dümdüz gideceklerini belirterek, "Kur'an-ı Kerim, 'Allah hesap yapıcıların en hayırlısıdır' diyor. Bizim ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Kepezlilerin yolu budur. Bu seçim döneminde her türlü provokasyonu, edepsizlikleri yapanları biz Allah'a havale edeceğiz. Bizim zaferimiz, birileri gibi isimlerini bir yerlere yazanlar gibi değildir. Bizim hedefimiz, isimleri gönüllere yazmaktır" diye konuştu.

Konuşmanın ardından Tütüncü, eşi Ayşe Tütüncü ve AK Parti Kepez ilçesi yönetim kurulu üyeleri seçim galibiyetlerini partililerle birlikte kutladı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kepez 'Tütüncü ile Yola Devam' Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement