Kgc Başkanı Alemdar'dan, Başkan Akyürek'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kgc Başkanı Alemdar'dan, Başkan Akyürek'e Ziyaret

Kgc Başkanı Alemdar\'dan, Başkan Akyürek\'e Ziyaret

Konya Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Adem Alemdar ve yönetim kurulu üyeleri, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'i ziyaret etti.

05.05.2014 10:38

Konya Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Adem Alemdar ve yönetim kurulu üyeleri, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'i ziyaret etti.

Alemdar, ziyarette yaptığı konuşmada, seçimlerin demokrasinin önemli bir parçası olduğunu belirtti.

30 Mart'ta tüm Türkiye'de olduğu gibi Konya'da da halkın sandığa gidip seçimini yaptığını ifade eden Alemdar, "Geçen iki dönemin hizmetlerinden memnun kalmış ki halkımız, bu seçimde de yine yüksek bir oy oranıyla sizi tekrar başkanlığa seçti. Bu vesileyle sizi tebrik ediyor ve ustalık dönemi hizmetlerinizi bekliyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ise bu seçimi öncekilerden ayıran en önemli özelliğin yeni büyükşehir yasası olduğunu söyledi.

İlçe, belde ve köylerin de bu seçimde büyükşehir belediyesi için oy kullandıklarını anımsatan Akyürek, "Bu seçimle hizmet alanımız ciddi anlamda büyüdü. Bu dönemde Konya merkezi ile hizmet alanımızda olan tüm hemşehrilerimize en güzel hizmeti üretmenin gayretinde olacağız" diye konuştu. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kgc Başkanı Alemdar'dan, Başkan Akyürek'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement