Kiraz DP'nin Yeni Başkanı Akkaya - Son Dakika
Yerel

Kiraz DP'nin Yeni Başkanı Akkaya

Kiraz DP\'nin Yeni Başkanı Akkaya

Demokrat Parti Kiraz İlçe Teşkilatı'nın yeni başkanı M.Emin Akkaya oldu.

09.09.2013 12:16

Demokrat Parti Kiraz İlçe Teşkilatı'nın yeni başkanı M.Emin Akkaya oldu.

Kiraz'da üç dönemdin ilçe başkanlığı yapan Ferit Gökçe'nin sağlık nedenleriyle aday olmamasının ardından, ilçe binasında gerçekleştirilen kongrede M.Emin Akkaya'dan başka aday çıkmadı. Tek liste ile gidilen seçimde 100 delegfenin oylarını alan M.Emin Akkaya, Kiraz DP'nin yeni ilçe başkanı oldu.

Kongreye katılan, İl Başkanı Osman Varol, "İzmir CHP'nin kalesi değildir. DP'yi önce Kiraz ve İzmir'de ardından Türkiye'de iktidara taşıyacağız" dedi. Çiçeği burnunda başkan Mehmet Emin Akkaya da, konuşmasında tarımın önemine değindi, "Türkiye bırakın buğday ithal etmeyi, saman ithal eder hale geldi. Ekonomi olarak dünyanın 17. sırasına yerleşen Türkiye halkına gelir dağılımında dünyada 160. sırada. Bu kadar eşitsizliğin olduğu bir dönemde merkez sağda Demokrat Parti'de birleşmek toplanmak gereklidir. DP İzmir'de kurulmuş İzmir'de iktidar olmuş ve Türkiye'de iktidar olmuştur. Önümüzdeki yerel seçimlerde çok iddialıyız. Emaneten verdiğimiz belediyeleri tek tek geri alacağız. Bugün Kiraz'dan bu işin startını veriyoruz. Kongremiz hayırlı olsun" diye konuştu.

DP Kiraz İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu: M.Emin Akkaya, Osman Sezgin, Kamil Polis, Zafer Akçaylı, Erdoğan Meşe, Osman Doğan, Tahsin Tan, Onur Çavuşoğlu, İrfan Kocadağ, Osman Çoşkun, Mehmet Özdemir, Süleyman Dumanlıoğlu, Avni Güler, Mustafa Damgacıoğlu ve Ali Kör. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kiraz DP'nin Yeni Başkanı Akkaya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement