AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mehmet Demir, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Kırıkkale'de yapılması planlanan mitingin hazırlıklarının tamamlandığını söyledi.
Demir, gazetecilere yaptığı açıklamada, meydanda hazırlıklarının sabahın erken saatlerine kadar sürdüğünü belirterek, etkinliğe yoğun bir katılım olacağını düşündüklerini ve iyi bir hazırlık yaptıklarını kaydetti.
Yaklaşık 10 günden bu yana mitinge özel olarak hazırlandıklarını ifade eden Demir, şöyle konuştu:
"İnşaallah, hava durumu iyi gösteriyor. Kırıkkale'de şimdiye kadar yapmış olduğumuz 2004, 2007, 2011'de mitinglerimiz güzel oldu. Bu mitingin onlardan daha iyi olacak diye düşünüyorum. Milletimiz hassasiyetle sayın Başbakanımıza sahip çıktığını, gittiği bütün illerde gösteriyor. Burada da aynı duygu selinin olacağını düşünüyorum."
Polis ekipleri tarafından meydanda arama ve kontroller yapıldı. Polis helikopteri ise kent merkezi üzerinde güvenlik uçuşu yaptı. - Kırıkkale
Son Dakika › Yerel › Kırıkkale'de Başbakan Hazırlığı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.