Toplum destekli polisler, Kırklareli Emniyet Müdürlüğü'nce hazırlanan "Bir Kahve Molası" projesi kapsamında vatandaşlarla bir araya gelecek.
Kırklareli Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, proje kapsamında 206 kahvenin ziyaret edilerek vatandaşların istek ve sıkıntılarının dinlenileceği belirtildi.
Projeyle polis ile vatandaşlar arasındaki ilişkinin geliştirilmesinin hedeflendiği kaydedildi.
-Huzurevi sakinlerinden Vali Yaman'a ziyaret
Kırklareli Huzurevi sakinleri, Yaşlılar Haftası dolayısıyla Kırklareli Valisi Mustafa Yaman'ı ziyaret etti.
Valilikteki ziyarette konuşan Yaman, yaşlıların, dün ile bugün arasında köprü kuran, kültür ve değerleri yarınlara taşıyan en değerli varlıklar olduğunu belirterek, yaşlılara gereken ilginin gösterilmesi gerektiğini vurguladı.
Vali Yaman, konuşmasının ardından huzurevi sakinleriyle fotoğraf çektirdi.
Muhabir: Özgün Tiran/ Cihan Demirci
Yayıncı: Nurhan Çorlu - KIRKLARELİ
Son Dakika › Yerel › Kırklareli'den Kısa Kısa - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.