AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Cüneyt İleri, esnaf ziyaretinde bulundu.
Halk pazarında esnafını ziyaret eden İleri, cumhurbaşkanlığı seçiminde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi.
İleri, ziyaret sonrası parti binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, esnafın kendisini çok sıcak karşıladığını söyledi.
Lüleburgaz'da gece gündüz demeden Erdoğan için çalıştıklarını belirten İleri, "Tüm Lüleburgaz halkının adayımıza büyük teveccühü var. İnşallah 10 Ağustos Pazar günü tüm Türkiye'de olacağı gibi Lüleburgaz'da da sandıktan Recep Tayyip Erdoğan çıkacaktır" diye konuştu.
Seçmen kağıtları
CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Alaaddin Güncer, vatandaşların seçmen kağıtlarını muhtarlıklardan alabileceğini bildirdi.
Güncer, parti binasında gazetecilere yaptığı açıklamada seçmen kağıtlarının muhtarlıklarda dağıtılmaya başlandığını söyledi.
Vatandaşların seçim için duyarlı olmalarını isteyen Güncer, "Seçmen kağıtlarını alamayan vatandaşlar, 'www.ysk.gov.tr' adresinden oy kullanacakları okul ismini ve sandık numarasını öğrenebilirler. Vatandaşlarımız oy kullanacakları okulu ve sandık numarasını bildikleri zaman nüfus cüzdanlarıyla da oy kullanabilecekler. Tüm vatandaşlarımızın birlik ve berberlik için sandıkta cumhurbaşkanı adayımız Ekmeleddin İhsanoğlu'na oy vereceklerine inanıyorum" şeklinde konuştu. - Kırklareli
Son Dakika › Yerel › Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.