Kızını ve Damadını Öldüren Kadın - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kızını ve Damadını Öldüren Kadın

11.02.2013 13:09

Mersin'de, kızını ve damadını tabancayla öldürüp, 1 yaşındaki torununu ağır yaralayan kadının, 2 yıl önce evden kaçarak evlenen kızıyla damadına olaydan bir gün önce elini öptürüp, barıştığı öğrenildi.

Mersin'de, kızını ve damadını tabancayla öldürüp, 1 yaşındaki torununu ağır yaralayan kadının, 2 yıl önce evden kaçarak evlenen kızıyla damadına olaydan bir gün önce elini öptürüp, barıştığı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, dün gece M.D'nin Siteler Mahallesi'ndeki evinde kızı Güler Azrak (19) ve damadı Ferdi Azrak'ı (29) tabancayla öldürüp, torunu Berfin Azrak'ı da yaralamasıyla ilgili soruşturma sürüyor.

Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusu devam eden M.D, polise verdiği ilk ifadesinde, kızının yaklaşık 2 yıl önce kaçarak Ferdi Azrak ile evlendiğini, 2 gün önce de bebekleriyle birlikte İstanbul'daki evlerinden Mersin'e geldiklerini anlattığı öğrenildi.

Kızı ve damadıyla konuştuğunu, daha sonra da elini öptürüp barıştıklarını, ancak ailesi yüzünden tartıştığı damadını evde yaklaşık 10 yıldır bulunan tabancayla öldürdüğünü itiraf ettiği belirtilen M.D'nin, daha sona kızıyla tartışmaya başladığını ve ardından "kendini kaybederek" ateş etmeye başladığını söylediği bildirildi.

İfadesinde torununa ateş ettiğini hatırlamadığını dile getiren M.D'nin olayın şokuyla ne yaptığını bilmediğini de polis ekiplerine anlattığı kaydedildi.

-Bebeğin tedavisi sürüyor-

Bu arada, olayda ağır yaralanan Berfin Azrak'ın tedavi Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ndeki tedavisi de sürüyor.

Başından yaralanan küçük Berfin'in hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Muhabir: Kerem Kocalar

Yayıncı: Tevfik Işık - MERSİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kızını ve Damadını Öldüren Kadın - Son Dakika


Advertisement