Konya'da "Erbakan Haftası" Etkinlikleri - Son Dakika
Son Dakika Logo

Konya'da "Erbakan Haftası" Etkinlikleri

24.02.2015 13:19

Saadet Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı Abdullah Altuntaş, Erbakan Haftası programlarının 26, 27 ve 28 Şubat akşamları Konya Ticaret Odası konferans salonunda düzenleneceğini bildirdi.

Saadet Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı Abdullah Altuntaş, Erbakan Haftası programlarının 26, 27 ve 28 Şubat akşamları Konya Ticaret Odası konferans salonunda düzenleneceğini bildirdi.

Altuntaş, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında, Necmettin Erbakan'ın vefatının 4. yılına girildiğini anımsattı.

Türkiye'nin çeşitli yerlerinde anma etkinlikleri düzenleneceğini aktaran Altuntaş, bu etkinliklerde Erbakan'ın yaşamı ve fikirlerinin anlatılacağını aktardı.

Altuntaş, Necmettin Erbakan'ın Türkiye'nin yetiştirdiği ilim ve siyaset adamı olduğuna işaret ederek, şunları kaydetti:

"Erbakan hoca, vatanını seven, milletinin hak ettiği yaşama kavuşması için mücadele eden bir liderdi. Ömrünü, gücünü milletten alan yeni bir Türkiye'nin var olabileceğine ikna etmekle geçirdi. Mücadelelerle dolu bir hayatı oldu. Karşısına çıkan engellere aldırış etmeden inandığı yolda cesaretle yürüdü. Erbakan hocamızın yolu; nefsaniyet ve işbirlikçi yolu değil, Milli görüş yoludur. Hocamız, Milli görüş yolunda yürümenin esaslarını net bir şekilde ortaya koymuştur. Bu esasların detaylı bir şekilde sunulacağı, 'Erbakan Haftası' etkinliklerine hemşehrilerimizi davet ediyorum. Erbakan Haftası programları 26, 27, 28 Şubat akşamları Konya Ticaret Odası konferans salonunda düzenlenecektir."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Konya'da 'Erbakan Haftası' Etkinlikleri - Son Dakika


Advertisement