Konya'da Feci Kaza - Son Dakika
Yerel

Konya'da Feci Kaza

Konya\'da Feci Kaza

Konya'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Gül ailesinin cenazeleri toprağa verildi.

28.10.2012 17:40  Güncelleme: 08:22

Konya'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Gül ailesinin cenazeleri, memleketleri Konya'nın Bozkır ilçesine bağlı Aliçerçi köyünde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Konya- Seydişehir karayolunun İnlice beldesi yakınlarında meydana gelen kazada hayatını kaybeden, Konya'daki bir hastanede doktorluk yapan İbrahim Gül ile eşi Fatma ve oğlu Ahmet Gül'ün cenazeleri, memleketleri Bozkır ilçesine bağlı Aliçerçi köyüne getirildi.

Burada tabutlara sarılarak gözyaşı döken baba Ahmet Gül'ün (80), "Oğlum İbrahim sana nasıl dayanılır. Baba demedin hiç, 'babacığım nasılsın' derdin. Ben ne yaparım şimdi sensiz. Bu acıya dayanılmaz" diye feryat etmesi yürekleri dağladı.

Cenazeler, Aliçerçi Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında belde mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine, Konya İl Sağlık Müdürü Hasan Küçükkendirci, Konya Ticaret Odası Meclis Başkanı Dr. Seyit Karaca, Mevlana Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.Bahattin Adam ile İbrahim Gül'ün meslektaşları ve yakınları katıldı.

İbrahim Gül idaresindeki 42 FG 531 plakalı otomobil, Konya-Seydişehir karayolu İnlice beldesi yakınlarında, karşı yönden gelen Veysel Yiğit yönetimindeki 07 COP 47 plakalı ciple çarpışmıştı. Kazada Gül ile eşi Fatma ve oğlu Ahmet Gül olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Muhabir: Kadriye Kasap/ Basir Gülüm/ Rıfat Yerlikaya

Yayıncı: Murat Taydaş - KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Konya'da Feci Kaza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement