Kosovalı Milletvekili Murat Sevinç'e Destek İçin Geldi! - Son Dakika
Yerel

Kosovalı Milletvekili Murat Sevinç'e Destek İçin Geldi!

Kosovalı Milletvekili Murat Sevinç\'e Destek İçin Geldi!

AK Parti Bursa İl Başkanlığı’na 25. dönem milletvekili aday adaylığı için müracat eden gazeteci yazar Murat Sevinç’e yurtdışından destek geldi.

21.02.2015 14:29

AK Parti Bursa İl Başkanlığı'na 25. dönem milletvekili aday adaylığı için müracat eden gazeteci yazar Murat Sevinç'e yurtdışından destek geldi. Kosova heyeti Sevinç'e destek için Bursa'ya geldi.

Balkanların sembol ismi olarak kabul edilen ve Balkan coğrafyasının ilk ve tek seçilmiş başörtülü milletvekili olan Kosova Parlamentosu'ndan Adalet Partisi Milletvekili Labinote Demi Murtezi ve beraberindeki 6 kişilik heyetle Bursa'ya geldi. 2014 Mayıs ayında yapılan Kosova seçimlerinde Murat Sevinç'in kendisine destek için yoğun çaba harcadığını kaydeden Labinote Demi Murtezi; "Murat Sevinç'in milletvekili adayı olduğunu öğrenince, hiç tereddütsüz olarak gelip destek vermek istedik. Kendisi, benim ilk başörtülü milletvekili olarak seçilmem için çok çalışmıştı. Ben ve arkadaşlarım da, böyle bir günde çok değerli arkadaşımız Murat Sevinç'e destek vermeyi üzerimize bir borç ve ahde vefa olarak görüp, yoğun kar ve kış şartlarına rağmen Kosova'dan uçak bulamayıp Makedonya üzerinden İstanbul'a geldik. Burada, AK Parti Bursa İl Başkanalığı'nın gösterdiği misafirverperlikten dolayı çok teşekkür ediyoruz. Murat Sevinç'in seçilmesi için elimizden ne geliyorsa, sonuna kadar yapacağız" dedi

Kosova heyeti, Murat Sevinç'in adaylık açıklamasına katıldıktan sonra Bursa'dan ayrıldı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kosovalı Milletvekili Murat Sevinç'e Destek İçin Geldi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement