Kovancılar'da Sodes Projeleri - Son Dakika
Yerel

Kovancılar'da Sodes Projeleri

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde Sosyal Destek Programı (SODES) tarafından kabul edilen 2 proje için tanıtım toplantısı düzenlendi.

12.01.2012 14:00

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde Sosyal Destek Programı (SODES) tarafından kabul edilen 2 proje için tanıtım toplantısı düzenlendi.

Elazığ Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kovancılar Eti Holding İlköğretim Okulu Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen proje tanıtımlarına Vali Muammer Erol, İl Milli Eğitim Müdürü Nihat Büyükbaş, Kovancılar Belediye Başkanı Bekir Yanılmaz, kurum müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

Toplantıda konuşan Kovancılar Kaymakamı Selçuk Aslan, ilçede 2012 yılında SODES kapsamında uygulanacak projelerde sosyal adaletin bir gereği olarak alt gelir gruplarına ulaşmayı ve onları desteklemeyi hedeflediklerini belirtti.

Yürütülecek SODES projelerinden biri olan "Kovancılar Sınava Hazır" projesi hakkında bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulbaki Ertuğrul, 79 bin lira bütçeli proje ile okulların donatımlarına katkıda bulunacaklarını, SBS ve üniversite sınavlarına hazırlanan ve maddi durumu uygun olmayan gençlere dershane desteği sunacaklarını bildirdi.

"Şiddete Hayır Mutluluğa Evet" projesi hakkında bilgi veren Proje Koordinatörü Onur Şaşmaz Yerlikaya ise şiddetin önce kafalardan silinmesi gerektiğini ifade ederek, proje kapsamında verilecek eğitimler hakkında açıklamalarda bulundu.

- ELAZIĞ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kovancılar'da Sodes Projeleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement