Küçük Sanayi Sitesi'nde Ali Yıldız Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Küçük Sanayi Sitesi'nde Ali Yıldız Güven Tazeledi

Küçük Sanayi Sitesi\'nde Ali Yıldız Güven Tazeledi

Çan Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'nin olağan genel kurul toplantısında Ali Yıldız yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

11.03.2012 15:48

Çan Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'nin olağan genel kurul toplantısında Ali Yıldız yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Çan Küçük Sanayi Sitesi'ndeki bir kahvehanede gerçekleştirilen ve İbrahim Koyuncu'nun divan başkanlığını üstlendiği Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'nin Genel Kurul Toplantısı'nda yeni yönetim kurulu Ali Yıldız, Fahrettin Yaşar ve Numan Başaran'dan oluştu. Denetleme Kurulu'nda ise H.İbrahim Gönen, Metin Küçük ve İsmail Yonar yer aldı. Kongrede yönetim kurulu faaliyet raporu ile denetleme kurulu raporları okunup oybirliğiyle ibra edilirken, emekli olan kooperatif personeli Yılmaz Özata'ya kıdem tazminatı ödenmesi için üyelerin 30'ar liradan iki taksitte 60 lira aidatlarına eklenmesi görüşülerek karar alındı. Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu kongrede yaptığı konuşmada belediye olarak termal otelin inşaatına başladıklarını belirterek, "7.2 milyon liraya ihale edilen termal otel için iki hafta önce ilk kazma vuruldu. İnşallah 450 gün sonra teslim edilecek. Çanakkale bölgesinde bu formatta bir otel yok ve bu termal otel Çan'a bir aktivite kazandıracak. Geçen yıl 20 milyon lira borcumuz var diyordum ya. Ödedik ve şu an için 7 milyon liraya indirdik. Çan Belediyesi'nde o anlamda işler düzeldi. Çan bir şey kazandığında herkes kazanacak. Abdurrahman Kuzu'nun AK Parti'nin ya da Belediye Meclis üyelerinin davası değil bu, hepimizin davası" dedi.

Üniversite konusunda güzel gelişmeler olduğunu kaydeden Başkan Kuzu, Teknoloji Üniversitesi'nin yasal bir engele takıldığını söyledikten sonra, "Ama biz durduk mu? Durmadık. Geçtiğimiz hafta Rektör beye gittik ve görüştük. Dört yıllık Uygulamalı Bilimler Meslek Yüksekokulu Çan'a olacak. Üniversite Senatosu'ndan geçti. 125 dönümlük bir yer verdik" diye konuştu. Toplantıya Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, Çanakkale İl Genel Meclisi İkinci Başkan Vekili ve MHP Çan İl Genel Meclisi Üyesi Halil Turhan, AK Parti Çan İlçe Başkanı Mustafa Karagöz, Halk Bankası Çan Şubesi Müdürü İbrahim Dağlı, ilçedeki oda ve kooperatif başkanları, siyasi partilerin yöneticileri ve başkanları, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve başkanları, belediye meclis üyeleri ile Çan Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'nin üyeleri katıldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Küçük Sanayi Sitesi'nde Ali Yıldız Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement