Kula'da Milli Piyango Yılbaşı Biletlerine Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Kula'da Milli Piyango Yılbaşı Biletlerine Yoğun İlgi

Kula\'da Milli Piyango Yılbaşı Biletlerine Yoğun İlgi

Manisa Kula'da, 50 milyon lira ikramiyeli yılbaşı özel çekilişli biletlerinin satışa sunulması ile birlikte vatandaşlar bayilere koştu.

12.12.2013 10:18  Güncelleme: 10:22

Manisa'nın Kula ilçesinde Milli Piyango İdaresi'nin 50 milyon lira ikramiyeli yılbaşı özel çekilişli biletlerin satışa sunulması ile birlikte vatandaşlar bayilere koştu. 01 Aralık 2013 günü satılmaya başlayan yeni yıl biletlerine Kula'da ilk günden rağbet fazla olurken, ilçede yıllardır Milli Piyango Seyyar Bayiliği yapan Halil Kırlı, 01 Aralık 2013 gününden itibaren satılmaya başlayan 2014 yılbaşı özel çekilişi için en büyük ikramiyenin 50 milyon lira olmasının biletlere olan ilgiyi daha da arttırdığını söyledi.

Bu senede en çok çeyrek biletin satılacağını tahmin ettiğini belirten Kırlı, geçen sene 9 lira olan çeyrek biletin bu yıl 12.5 TL, yarım biletin 25 TL ve tam biletinde 50 TL'den satışa sunulduğunu söyledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kula'da Milli Piyango Yılbaşı Biletlerine Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement