Kula'yı Belgesel Heyecanı Sardı - Son Dakika
Yerel

Kula'yı Belgesel Heyecanı Sardı

Kula\'yı Belgesel Heyecanı Sardı

TRT Turizm ve Belgesel Kanalı, Manisa'nın şirin ilçesi Kula'yı ekranlara taşıyacak.

23.03.2012 11:28

TRT Turizm ve Belgesel Kanalı, Manisa'nın şirin ilçesi Kula'yı ekranlara taşıyacak. Yarın gerçekleştirilecek çekimler nedeniyle ilçede tatlı bir telaş başladı.

Hakan Urgancı ve Didem Tolunay'ın sunuculuğunu yaptığı, TRT'nin canlı olarak yayınladığı "Haydi Meydana" programı yarın (cumartesi) Kula'yı tanıtacak. Bu nedenle Kula Belediyesi başta olmak üzere, yerel sivil toplum kuruluşları ile vatandaşlar da hummalı bir hazırlığa başladı.

Kula'nın ulusal boyutta bir çok tanıtım çalışması yaptığını belirten Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, "880 tanesi birinci dereceden olmak üzere toplam 3 bin tarihi evi, her yıl on binlerce kişiyi ağırlayan Yunus Emre ve Tabduk Emre Türbesi ile inanç turizminde önemli bir yere sahibiz. Türkiye'nin en genç yanardağları ve 137.5 hektar alandaki perilerin armağını Kuladokya, Börtlüce Mağarası ile doğa turizminde önemli eserlerimiz var. Kula ayrıca 50 çeşit yöresel yemeğe sahip bir kent. Romalılar'dan kalma tarihi Emir Hamamları ile de sağlık turizmine hizmet veriyor" dedi ve tüm ilçe halkını yarın canlı yayına çağırdı.

(HY-ERG-

23.03.2012 11: 08: 47

TSI

NNNN - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kula'yı Belgesel Heyecanı Sardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement