Kumru'da Kooperatif Genel Kurulu - Son Dakika
Yerel

Kumru'da Kooperatif Genel Kurulu

Kumru\'da Kooperatif Genel Kurulu

Ordu'nun Kumru İlçesi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi genel kurulu yapıldı.

17.03.2012 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Kumru İlçesi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi genel kurulu yapıldı.

Kooperatif salonunda yapılan genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Toplantıya Kumru Belediye Başkanı Ticabi Civelek, Yukarıdamlalı Belediye Başkanı Nevzat Kavasoğlu, Ordu Bölge Birliği Başkanı Yüksel Kaya, Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Aydın Bostancıoğlu, Fatsa Ticaret Odası Başkanı Tayfun Karataş, Emniyet Amiri Mehmet Öztürk, ilçe esnaf odaları başkanları ve üyeler katıldı.

Yoğun katılımın olduğu toplantıda Ordu Bölge Birliği Başkanı Yüksel Kaya yaptığı kısa açıklamada, "Kumru kooperatifi, Ordu'da değil, tüm bölgede en gözde kooperatiftir. Hatta Ankara'da bile Ordu'da en önde giden bir kooperatif olarak dikkat çekmektedir" dedi.

Esnaf Sanatkarlar ve Kredi Kooperatifi Başkanı Namık Evin ise yaptığı konuşmada, " Türkiye'de tek nadir kooperatiflerden biriyiz. İcrada tek bir tane dosyamız yok. Takipte çok az bir dosyamız var. Bu bizlerin olduğu kadar sizlerin de çabalarının sonucudur. Bankadan dönen dosya Kumru Esnaf Kefalet Kooperatifi'nin dosyasıdır. Bizler dönecek dosya bankaya göndermeyiz. 6 milyona yakın bir para kullandırdık. Bunun dönüşü çok güzel. Bunun alt yapısı sizlersiniz. Bizden yanlış bir şey istemeyin, doğruyu isteyin" diye konuştu.

Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Aydın Bostancıoğlu da şöyle konuştu: "Esnafın durumu vahim. Ordu'da en fazla da bakkal esnafı zor durumda. Market zincirleri ve AVM'ler tüm ilçelere geliyorlar. '5 bin nüfuslu ilçeye geleceğiz' diye öngörüleri var. Onun için küçük esnafın birlik ve beraberlik olması yönünde, AVM'lerin şehir dışına çıkarılmasındaki çalışmalar Ankara'da devam ediyor. Bize gelen şikayetleri biz zaten Ankara'ya götürüyor ve iletiyoruz."

Genel kurulda Kumru Belediye Başkanı Ticabi Civelek de bir konuşma yaptı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kumru'da Kooperatif Genel Kurulu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement