AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru ve beraberindeki partililer, Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine atanan Salih Ayhan'ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
AK Parti'den yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti İl Başkanı avukat Burhanettin Kuru, Merkez İlçe Başkanı İsmail Çapraz, Kadın Kolları Başkanı Şadiye Öztürk ve Gençlik Kolları Başkanı Murat Toraman, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine atanan Salih Ayhan'ı ziyaret etti.
Kuru, Ayhan'ı kutlayarak, yeni görevinde başarılar diledi. Yaklaşık 9 yıl bu görevi Mahmut Kayhan'ın devam ettirdiğini hatırlatan Kuru, şunları kaydetti:
"Kendine yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. İl Özel İdaresi hizmet alanıyla çok geniş bir kesime hitap ediyor. Şehir merkezlerinde görevi var, ilçelerimizde görevleri var, kırsal alanlarda, beldelerimizde, köylerimizde görevleri var. Sivas açısından çok önemli bir kurum. AK Parti hükümetleri de Özel İdarenin hizmet alanıyla ilgili konulara önem veren bir hükümet. Özellikle BELDES ve KÖYDES projeleriyle ciddi hizmetler yapıldı. Sivas'ın köyleriyle ilgili birçok problem şu ana kadar çözüldü ancak bu yeterli mi- Tabii ki değil. Hizmet devam ediyor zaten. Ben Salih beyin, genel sekreterimizin, aldığı yerden daha öteye bu hizmeti götüreceği kanaatindeyim. Kendisi Altınyayla ve Divriği Kaymakamlıkları sırasında zaten vatandaşlarımızla olan diyaloglarında, yapmış olduğu hizmetleriyle kendisini kanıtlamış bir kaymakamımızdı. Bundan sonra da genel sekreter olarak buralarda göstermiş olduğu başarıları Sivas'ın tamamına taşıyacak ve kendisi inşallah yepyeni hizmetleriyle Sivas'ın karşısında olacak."
Sivas'ta görev yapmaktan her zaman gurur duyduğunu belirten Ayhan da Türkiye'nin en geniş yol ağına ve köy sayısına sahip bir ilde görev yapmanın meşakkatli olduğunu ancak heyecanının fazla olduğunu ifade etti.
- SİVAS
Son Dakika › Yerel › Kuru'dan Ayhan'a Ziyaret - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.