Kuşadası Gençlikspor Şampiyonluğa Koşuyor - Son Dakika
Yerel

Kuşadası Gençlikspor Şampiyonluğa Koşuyor

Kuşadası Gençlikspor Şampiyonluğa Koşuyor

Aydın Amatör Süper Futbol Ligi’nde mücadele eden ve ligi kayıpsız götüren Kuşadası Gençlikspor şampiyonluğa koşuyor.

28.11.2016 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Amatör Süper Futbol Ligi'nde mücadele eden ve ligi kayıpsız götüren Kuşadası Gençlikspor şampiyonluğa koşuyor.

Son maçında en yakın rakibi Yıldızspor'u da deplasmanda 1-0 mağlup eden Siyah-Beyazlılar, 8. maçından da galibiyetle ayrılmayı başardı ve puanını 24'e çıkardı. Bir maç eksiğiyle kayıpsız liderliğini sürdüren Kuşadası Gençlikspor'u 21 puanla Bozdoğanspor ve ve 19 puanla Aydın Yıldızspor takip ediyor.

8 maçta 8. galibiyetine ulaşan Kuşadası Gençlikspor'da maçtan sonra büyük coşku hakim oldu. Kulüp Başkanı Behçet Alp, soyunma odasına inerek, futbolcuların ve teknik kadronun sevincini paylaştı. Oynadıkları 8 maçı da kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Kuşadası Gençlikspor Başkanı Behçet Alp, " 8. maçı da kazanmamız büyük başarı. Ancak hiçbir şey bitmiş değil. Her maçı final havasında oynamamız gerekiyor. Kuşadası Gençlikspor, sizlerin sahada ortaya koyduğu emekle, döktüğü terle eski günlerine dönecek. Biz oyuncularımıza güveniyoruz. Sizler için elimizden ne geliyorsa da yapmaya hazırız. Herşey Kuşadası Gençlikspor için" dedi.

Kuşadası Gençlikspor'un bir bütün olarak hedefe kilitlendiğini kaydeden Kulüp Başkanı Behçet Alp, "Başından itibaren yaratmak istediğimiz atmosfer bu yöndeydi. Şimdi oyuncularımız, görevlilerimiz, yöneticilerimiz,halkımızın tek yürek olduğunu görmek bizim için en büyük mutluluk. Zaten kenetlenirsek başarı kaçınılmaz olur. Bizde bu yönde tavır aldık ve şimdi meyvelerini topluyoruz. Emeği geçen herkese, oyuncularımıza ve bize destek veren herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

(ZH-MB-S) - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kuşadası Gençlikspor Şampiyonluğa Koşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement