Kütahya'da 'Uluslararası E-Öğrenme' Konulu Konferans - Son Dakika
Yerel

Kütahya'da 'Uluslararası E-Öğrenme' Konulu Konferans

Kütahya\'da \'Uluslararası E-Öğrenme\' Konulu Konferans

Kütahya'da, Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi koordinatörlüğünde, 'Uluslararası e-öğrenme' konulu konferansı düzenlendi.

22.06.2013 15:08

Kütahya'da, Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi koordinatörlüğünde, 'Uluslararası e-öğrenme' konulu konferansı düzenlendi.

NG Güral Harlek Otel'deki etkinlikte konuşan Kütahya İl Milli eğitim Müdürü Coşkun Esen, uluslararası bir konferansa ev sahipliği yapmanın sevincini yaşadıklarını ifade etti.

Konferans, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli'nin açılış konuşmasından sonra MEB Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Eğitim Ortamları ve Öğrenme Süreçlerinin Geliştirilmesi Grup Başkanı Tunay Alkan'ın 'Teknolojik Transformasyon ve Eğitim' konulu sunumu ile devam etti.

MEB Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Yenilik ve İçerik Geliştirme Daire Başkanlığı, İçerik ve Proje Uzmanı İsmail Aslan'ın 'Fatih Projesi tanıtımı' sunumunun da yapıldığı konferansta, Anadolu Üniversitesinden Yrd.Doç.Dr Eren Kesim, Kocaeli Üniversitesinden Uğur Yıldız, Bratislava Üniversitesinden Miroslav Sıpıcal, Dusseldorf ZwH Eğitim Merkezinden Dr Karen Jansen ve Rudiger Ecksteın birer sunum yaptı.

Konferansa, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ile Kocaeli ve Kütahya ilinden mesleki ve teknik eğitimde görevli 120 yönetici ve öğretmen katıldı. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahya'da 'Uluslararası E-Öğrenme' Konulu Konferans - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement