Laptopun İçinden Eroin Çıktı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Laptopun İçinden Eroin Çıktı

21.09.2013 14:44

TEM otoyolunda durdurulan bir otobüste yapılan aramada, yolculardan birinin laptopunun içine gizlenmiş halde 1.5 kilogram eroin ele geçirildi

TEM otoyolunda durdurulan bir otobüste yapılan aramada, laptopun içine saklanmış halde 1.5 kilogram eroin ele geçirildi.

Doğu illerinden İstanbul'a uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı bilgisine ulaşan Sakarya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bölge illerinden İstanbul'a gelen otobüsler üzerinde inceleme yaptı.

Bu suçtan daha önce sabıkası bulunan L.E'nin Van'dan gelen bir otobüste olduğunu belirleyen ekipler, söz konusu aracı TEM otoyolu Arifiye gişelerinde durdurarak arama yaptı.

Şüphelinin üst araması ve çantasında herhangi bir uyuşturucu maddeye rastlamayan ekipler, L.E'nin yanındaki laptopu inceledi.

Dizüstü bilgisayarının mekanizmasının çıkartılarak içerisine 1.5 kilogram eroinin yerleştirildiğini tespit eden ekipler, şüpheliyi gözaltına aldı.

Sakarya Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan şüpheli, daha sonra adliyeye sevk edildi. - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Laptopun İçinden Eroin Çıktı - Son Dakika


Advertisement