Liseli Tekmeler Şampiyonluk İçin Kalktı - Son Dakika
Yerel

Liseli Tekmeler Şampiyonluk İçin Kalktı

Liseli Tekmeler Şampiyonluk İçin Kalktı

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liseli Genç Erkekler ve Bayanlar İl Birinciliği Müsabakaları Yakutiye Spor Salonu’nda yapıldı.

09.01.2014 16:07

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liseli Genç Erkekler ve Bayanlar İl Birinciliği Müsabakaları Yakutiye Spor Salonu'nda yapıldı. Erzurum Karate İl Temsilcisi ve GHSİM Karate Antrenörü Ahmet Çelebi gözetiminde yapılan karate müsabakalarına 17 liseden 69 sporcu katıldı. Büyük madalya ve il şampiyonluğu mücadelesinin yaşandığı Liselerarası Karate İl Birinciliği maçlarında grup müsabakalarına katılacak olan karateciler vizeyi kaptı. Birbirinden çekişmeli geçen kata ve kumite müsabakalarında dereceye giren sporculara Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından madalya verildi.

GRUPLAR SAMSUN'DA TÜRKİYE ŞAMPİYONASI ERZİNCAN'DA

69 karatecinin kıran kırana geçen mücadelesinde erkekler katada birinciliği İbrahim Hakkı Fen Lisesi'nden Mehmet Ali İspir kazanırken, bayanlarda yine aynı okuldan Gizem Deniz birinci oldu. Kumite erkekler müsabakalarında 55 kiloda Nurettin Topçu Sosyal Bilimler Lisesi'nden Furkan Şahin birincilik kürsüsüne çıktı. 61 kiloda Atatürk Anadolu Lisesi'nden Burak Öztaş birinci oldu. 68 kiloda Hacı Sami Boydak Anadolu Lisesi'nden F.Taha Bayrak şampiyon oldu. 76 kiloda İbrahim Hakkı Fen Lisesi'nden Mehmet Ali İspir altın madalyanın sahibi oldu. Bayanlar kumitede 53 kiloda İbrahim Hakkı Fen Lisesi'nden Gizem Deniz şampiyonluk kürsüne çıkarak altın madalyayı boynuna takarken, 59 kiloda İmam Hatip Lisesi'nden Rukiye Kurt birinci oldu. 59 kiloda Nafizbey Ticaret Meslek Lisesi'nden Elanur Korkmaz birincilik kürsüsüne çıktı. Müsabakalarda dereceye giren sporculara madalya, dereceye giren takımlara da kupaları verildi. Karate İl Temsilcisi Ahmet Çelebi, liselerde şampiyon olan sporcuların grup maçları için samsun'a ardından da başarılı olan karateciler Erzincan'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası'nda Erzurum'u temsil edeceklerini söyledi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Liseli Tekmeler Şampiyonluk İçin Kalktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement