Malatya İl Genel Meclisi - Son Dakika
Yerel

Malatya İl Genel Meclisi

Malatya İl Genel Meclisi, Denetim Komisyonu'na üye seçti.

04.01.2012 12:29

Malatya İl Genel Meclisi, Denetim Komisyonu'na üye seçti.

İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata'nın başkanlığındaki oturumda, komisyonlardan gelen maddeler görüşüldü.

Yapılan oylamada, AK Parti il genel meclisi üyeleri Rıza Sinanoğlu, Hasan Göğüs, Mehmet Akdeniz, Fikret Kabaday, Battal Paşahan oy çokluğu ile Denetim Komisyonu'na seçilmesi kararlaştırıldı.

Pütürge ilçesi Aliçeri köyü Maran mezraasına ve Yeşilyurt ilçesi Görgü köyü Elemendik ve Alanlar mevkilerine içme suyu amaçlı sondaj açılması uygun görüldü.

Üzümlü köyü Ortaköy mezrasına içme suyu amaçlı bir sondaj açılmasına karar verilen toplantıda, Yeşiltepe Lisesi bahçesinde bulunan ağaçların sulanabilmesi için sondaj açılması kararlaştırıldı.

Bazı köylerin yollarının yapılmasına ve bazılarının ise onarımına karar verilirken, Kale ilçesi Kumluyazı mahallesi Kavuşan mevkisine içme suyu amaçlı sondaj açılması kabul edildi.

İl Özel İdaresinde hukuk müşavirliği kadrosunda sözleşmeli olarak çalıştırılan personele 2 bin lira net maaş verilmesi ve maaşına yıllık yüzde 25 zam yapılması kararlaştırıldı.

2012 yılı için il merkezinde ve ilçelerdeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarının mütevelli heyetine üye seçildi.

- MALATYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Malatya İl Genel Meclisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement