Manavgat'ta Erbakan'ı Anma Programı Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Manavgat'ta Erbakan'ı Anma Programı Düzenlendi

Manavgat\'ta Erbakan\'ı Anma Programı Düzenlendi

Saadet Partisi Manavgat İlçe Başkanlığı, vefatının dördüncü yıldönümünde Prof. Dr. Necmettin Erbakan‘ı anmak anma programı düzenledi.

24.02.2015 14:06

Saadet Partisi Manavgat İlçe Başkanlığı, vefatının dördüncü yıldönümünde Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı anmak anma programı düzenledi. Programa Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, Manavgat AGD Şube Başkanı Mehmet Gayretli, SP Alanya İlçe Başkanı Sinan Aktaş, Manavgat Esnaf Odası Başkanı Hasan Çelik, Servisciler Odası Başkanı Mahir Çınar ve davetliler katıldı.

Saadet Partisi Genel Başkanı merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın ölümünün dördüncü yıldönümü nedeniyle Manavgat'ta anma programı düzenlendi. Saadet Partisi Manavgat İlçe Başkanlığı tarafından İ.Sözen Gençlik Merkezi'nde düzenlenen program Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Daha sonra katılımcılara merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın siyasi hayatının anlatıldığı sinevizyon gösterisi izletildi.

Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı İbrahim Maslak, "Erbakan Hocamızı vefatının dördüncü yılında Rahmet ve minnetle anıyoruz. Saadet Partisi olarak merhum liderimiz ve Genel Başkanımız Erbakan Hocamızı anmak ve anlamak için Genel Merkezimiz 22 Şubat - 2 Mart tarihlerini içine alan haftayı 'Erbakan Haftası' olarak belirledi. Biz de bu kapsamda Manavgat İlçe Başkanlığı olarak bu programı yapma kararı aldık. Bu programlardaki amaç hocamızı övgülerle anlatma değil, gayesini, hedefini, ufkunu, mücadele azim ve kararlılığını anlamaktır. Erbakan hocamızın mücadelesinden çıkaracağımız dersler ve mücadelesinden alacağımız derslerle hem Türkiye'nin hem İslam coğrafyasının geleceğinin şekillendirilmesinin güç ve imkanına sahip olabilmektir. Ölüm yıldönümünde rahmetle anıyor, Allah'tan Peygamberimize komşu olmasını niyaz ediyoruz" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç ise merhum Erbakan'ın kişiliği ve yaptığı hizmetleri anlatarak, Erbakan'ın Türkiye'nin yetiştirdiği ender şahsiyetlerden biri olduğunu söyledi. Tongüç, Saadet Partisi'nin Erbakan'ın bıraktığı yerden devam edeceğini ve ülkeye hizmet edeceğini sözlerine ekledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manavgat'ta Erbakan'ı Anma Programı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement