Manisa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Manisa'dan Kısa Kısa

Manisa'daki oda ve borsaların temsilcileri Turgutlu'da düzenlenen ortak istişare toplantısına katıldı.

18.12.2014 12:03

Manisa'daki oda ve borsaların temsilcileri Turgutlu'da düzenlenen ortak istişare toplantısına katıldı.

Turgutlu Ticaret Borsası'nın ev sahipliğindeki istişare toplantısı Ege Sevilen Otel'de gerçekleştirildi.

Toplantıda, istişare toplantısını yönetecek kurul üyeliklerine Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hayati Dolman, Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap ile Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Yavuz Semizler seçildi.

Toplantıda, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Coşkun, Manisa Güçbirliği Platformu ve UMEM projesi ile Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nca Köln ve Münih'e düzenlenecek olan iş ve inceleme gezisi hakkında bilgiler sundu.

İki ay sonra yapılması planlanan istişare toplantısının Manisa'da düzenlenmesine oybirliğiyle karar verildiği belirtildi.

- Azizbey mahallesine sulama göleti

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığınca, Demirci'ye 30 kilometre mesafede bulunan Azizbey mahallesine tarım arazileri ve hayvan sulaması için yapılan gölet tamamlandı.

Mahalle muhtarı Vedat Çelik, "Tek geçim kaynağımız hayvancılık ve tarım. Arazilerimiz su kaynağı birikimimiz olmadığı için verim alınamıyordu. Uzun zamandır gölet talebimiz vardı. Büyükşehir Belediye Başkanlığına başvuru yaptık. Yetkililer alanda yaptıkları incelemenin ardından, iş makineleri ile 5 bin metre küp kapasiteli göletimizi yaparak tamamladı" dedi.

Okullara spor malzemesi yardımı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman, Ali Rıza Çevik İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek, çeşitli spor malzemesi yardımında bulundu.

Ali Rıza Çevik İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Ödemiş'i makamında ziyaret eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman, "Beden Eğitimi Öğretmenlerimize güveniyoruz. Bizlerle irtibat halinde olmalarını diliyoruz. Sporcu öğrencilerimiz için elimizdeki tüm imkanları kullanıyoruz ve kullanmaya da devam edeceğiz. Okul bahçelerini spor bahçeleri yapma projesi ile sporcularımız için bir adım daha atmış olacağız" dedi.

Duman, okulun beden eğitimi öğretmenlerine futbol, basketbol ve voleybol toplarıyla satranç takımları armağan etti. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manisa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement