Marmaris CHP'de Mehmet Oktay Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Marmaris CHP'de Mehmet Oktay Güven Tazeledi

Marmaris CHP\'de Mehmet Oktay Güven Tazeledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Marmaris İlçe Başkanlığı'nın olağan ilçe kongresi gerçekleştirildi.

07.04.2012 19:08

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Marmaris İlçe Başkanlığı'nın olağan ilçe kongresi gerçekleştirildi.

Blok tek liste ile gidilen kongrede mevcut ilçe Başkanı Mehmet Oktay'ın listesi güven tazeleyerek Marmaris CHP'de 2. Mehmet Oktay dönemi başlamış oldu.

Bir otelde gerçekleştirilen kongreye CHP Muğla Milletvekilleri, Prof. Dr. Nurettin Demir, Ömer Suha Aldan, Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, CHP İl Başkanı Murat Tevfik Ünlü, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, Turunç Belediye Başkanı Ali Fuat Fidan, Bozburun Belediye Başkanı Cemil Şener, Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mehmet Baysal, Şoförler Odası Başkanı İbrahim Tarım, Esnaf Odası Başkanı Şükrü Ayyıldız, Esnaf Kefalet Odası Başkanı Mehmet Şencan, eski milletvekilleri, il genel meclis üyeleri, delegeler ve çok sayıda partili katıldı.

Açılış ve Kongre Başkanlık Kurulunun oluşmasının ardından Saygı duruşunda bulunulduktan sonra İstiklal Marşı okundu. Çalışma ve Hesap raporları okunup onaylanmasının ardından dilek ve temenniler bölümünde, arzu eden milletvekilleri, belediye başkanları ve delegeler konuşma yaptılar.

Daha sonra İlçe Başkanı, İlçe Yönetim asıl ve yedek üyeleri, İl Kongre Delegeleri seçimleri yapıldı. Seçimlerin ardından basına yönetimiyle fotoğraf çektiren Başkan Mehmet Oktay delegeler ve partililer teşekkür etti.

Mehmet Oktay başkanlığındaki CHP Marmaris İlçe Yönetim; Dilek Akçan, Yüksel Çubuk, Yüksel Dönmez, Semih Fidan, Müjgan Gürgan, Duran İlgün, Durmuş Karadoğan, Ahmed Kaya, Nazım Koçcağız, Ali Özge Kol, Pelin Özbozdağ, Arif Yavuz, Candan Yürekli, Selami Zaimoğlu isimlerinden oluştu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Marmaris CHP'de Mehmet Oktay Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement