Matsodan Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Matsodan Ziyaret

Matsodan Ziyaret

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Üyeleri, Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.Hacer Sert'i ziyaret etti.

05.09.2012 17:48

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Üyeleri, Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hacer Sert'i ziyaret etti.

Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu'na gerçekleştirilen ziyarette MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şükrü Vural, Yönetim Kurulu Üyeleri Sabri Enhoş, Ahmet Özden, Hayri Güngör, Niyazi Ünal ve Genel Sekreter Yaşar Sarı hazır bulundu.

Manavgat Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hacer Sert'in yanı sıra müdür yardımcılarının da katıldığı ziyarette üniversitelerin önemi, bilime, sosyal, kültürel ve ekonomik hayata katkıları, çağdaş, bilgi üreten, vizyonu açık, ufku geniş, yenilikçi ve rekabetçi bir toplum için yükseköğretimin desteklenmesi gerektiği vurgulanırken, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından yaptırılacak olan Turizm Fakültesi ile görüş alışverişinde bulunuldu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Matsodan Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement