Mbtg'ndan Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Mbtg'ndan Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever'e Ziyaret

Mbtg\'ndan Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever\'e Ziyaret

Makarna Bulgur Bakliyat ve Bitkisel Yağlar Tanıtım Grubu (MBTG) Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever'i makamında ziyaret etti.

03.09.2012 10:41

Makarna Bulgur Bakliyat ve Bitkisel Yağlar Tanıtım Grubu (MBTG) Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever'i makamında ziyaret etti.

TİM ve Ekonomi Bakanlığı tarafından kurulan üç tanıtım grubundan birisi MBTG'nin Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve beraberindeki heyet, Sever'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. MBTG çalışmaları hakkında Sever'e bilgi veren Tiryakioğlu, "Tanıtım gurupları ve benzeri oluşumların devlet kurumlarıyla birlikte hareket etmesi, kurumların desteğini alması hedeflenen sonuçlara ulaşılması açısından büyük önem taşımaktadır. Ekonomi Bakanlığımız ve ilgili diğer bakanlıklarımızın destekleriyle ulusal ve uluslar arası pazarlarda ürünlerimizin tanıtımını başarıyla yapacağımıza, Türkiye'nin dünya ülkeleri arasındaki bilinirliliği ve güvenirliliğini arttıracağımıza inanıyoruz" dedi.

Ziyaretten çok memnun olduğunu ifade eden Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever ise, tanıtım gruplarının sektörlerin gelişmesi, markaların oluşması ve Türkiye'nin dış pazarlarda en iyi şekilde temsil edilebilmesinde önemli rol oynadığını, tanıtım guruplarıyla geçmiş dönemlerde önemli çalışmalar yürüttüklerini bundan sonra da her türlü desteği vereceklerini belirtti.

MBTG Başkan Ahmet Tiryakioğlu, Başkan Yardımcısı Şahin Batallı, Muhasip Üye Abdurrahman Avcı, Selami Memiş, İbrahim Sarı, Celal Kadooğlu, Salih Özmen, Fahrettin Ulusoy, Aydın Soyyiğit ve grubun sekretaryasını yürüten Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri'nden Genel Sekreter Salim Kocaer ve Şef Bülent Kayalı'nın da katıldığı ziyarette Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever'e MBTG'nun yol haritası anlatılarak çalışmalar hakkında bilgi verildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mbtg'ndan Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement