Mersin MHP'de Kadın Hareketi - Son Dakika
Yerel

Mersin MHP'de Kadın Hareketi

Mersin MHP\'de Kadın Hareketi

Mersin’de 15 Şubat tarihinde yapılacak olan il kongresi için harekete geçen MHP’li kadınlar, tamamı kadınlardan oluşan bir yönetim ile MHP Mersin İl Başkanlığı’na talip olduklarını açıkladılar.

08.02.2015 10:59

Mersin'de 15 Şubat tarihinde yapılacak olan il kongresi için harekete geçen MHP'li kadınlar, tamamı kadınlardan oluşan bir yönetim ile MHP Mersin İl Başkanlığı'na talip olduklarını açıkladılar.

İlçe kongrelerini tamamlayarak 15 Şubat tarihinde yapılacak olan il kongresine hazırlanan MHP'de, mevcut İl Başkanı Sebahattin Kılıç'ın ardından sürpriz bir isim daha yönetime aday olduğunu açıkladı. Daha önce MHP'den İl Genel Meclis üyeliği de yapmış olan İlksen Sorguç Dinçer, tamamı kadınlardan oluşan bir yönetim ile MHP Mersin İl Başkanlığı'na talip olduklarını duyurdu.

'Kadınlarınla var ol MHP, kadınlarınla var ol Türkiye' sloganı ile yola çıktıklarını kaydeden Dinçer, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından açıklanan kongre takvimi doğrultusunda, 19 Aralık 2014 tarihinde başlayan ilçe kongrelerinin, 18 Ocak 2015 tarihi itibariyle 13 ilçede tamamlandığını hatırlattı. Seçilen yeni ilçe başkanlarını ve yönetimlerini kutlayarak başarı dileklerini ileten Dinçer, "18 Ocak 2015 tarihinde gerçekleşen 13 ilçe kongresi sonrası, MHP'nin yürekli kadınları ile üst üste toplantılar yaptık ve 15 Şubat 2015 tarihinde gerçekleşecek olan MHP Mersin İl Kongresi'ne, yönetimini kadınlardan oluşturduğumuz liste ile aday olmaya karar verdik" dedi.

Kadınların, geleceğin umut kaynağı olduğunu ifade eden Dinçer, şöyle devam etti; "MHP'nin, oylarının sadece yüzde 25'ni kadınlardan alabiliyor gerçeğini değiştirmek adına il yönetimine adayız. Kadınların olduğu yerde her zaman güzellikler ve sürprizler vardır. MHP'nin iktidara yürüyüşünde bizler de varız diyor ve bu ülkenin MHP iktidarına ihtiyacı olduğunu söylüyoruz." - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mersin MHP'de Kadın Hareketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement