Mevlid Kandili - Son Dakika
Son Dakika Logo

Mevlid Kandili

23.01.2013 13:26

Kadirli Kaymakamı Necip Çakmak, Mevlid Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kadirli Kaymakamı Necip Çakmak, Mevlid Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çakmak, mesajında alemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed'in dünyayı şereflendirdiği gecenin Mevlid Kandili olarak kutlandığını hatırlatarak, bu geceyi kutlarken Hz. Muhammed'i daha iyi anlamak gerektiğini kaydetti.

Hz. Muhammed'in sadece bir kavme veya millete değil, bütün insanlığa peygamber olarak gönderildiğini ifade eden Çakmak, mesajında şu ifadeleri kullandı:

"O, yirminci asır insanının yüzyılda yerleştiremediği hakkı, hukuku, adaleti, hürriyeti, demokrasiyi ve insan haklarını bir solukta yerleştirdi. O'na iman etmenin, O'nun ümmeti olmanın ve O'nu sevmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Mevlid Kandili'nde bu sevgimizi daha da derinleştirip, yüreklerimizde yaşayarak bu geceyi idrak ediyoruz. Tüm vatandaşlarımızın mübarek Mevlid Kandili'ni tebrik ediyorum. Bu gecenin başta ilçemize, ülkemize, Müslüman alemine ve insanlığa hayırlar getirmesini yüce Allah'tan niyaz ediyorum."

Muhabir: Menderes Özat/ Mutlu Bozdağ

Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar - OSMANİYE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mevlid Kandili - Son Dakika


Advertisement