Meysu, Outlet Oldu - Son Dakika
Yerel

Meysu, Outlet Oldu

Meysu, Outlet Oldu

'Meysu Outlet Alış Veriş Merkezi'nin resmi açılışı, cumartesi günü Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından yapılacak.

08.04.2011 17:13

Meysu'nun eski fabrikasının yerine inşa edilen

'Meysu Outlet Alış Veriş Merkezi'nin resmi açılışı, cumartesi günü Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından yapılacak.

Gıda sektörünün önde gelen firmalarından Gülsan A. Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Güldüoğlu, yaptığı açıklamada, şirket bünyelerinde bulunan Meysu'nun, Kayseri girişindeki eski meyve suyu fabrikasının yerine inşa edilen Meysu Outlet AVM'nin, Kayseri'nin ekonomik ve sosyal hayatına canlılık getireceğini bildirildi.

Güldüoğlu, Meysu'yu 2000 yılında 15 yıllığına kiraladıklarını, 2007 yılında ise isim hakkını satın aldıklarını, 2002 yılında başlatılan kapasite ve kalite artırıcı yatırımlarla, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikada, Meysu markasıyla üretime devam ettiklerini kaydetti.

Meysu'nun eski fabrikası ise 2009 yılında yıkıldığını ve yerine alış veriş merkezi için inşaat çalışmalarını başlattıklarını anımsatan Güldüoğlu, şunları kaydetti:

""51 bin metre kare alan üzerine kurulu olan alışveriş merkezi, toplam 40 milyon avroya mal oldu. İlk yıl 8 milyon ziyaretçi bekliyoruz ve yıllık ciro hedefimiz ise 50 milyon avro. Meysu Outlet, ürün portföyü açısından sınırsız bir çeşitlilik yaratıyor. Hatemoğlu, Hayal Dünyası ve Loja-S gibi markalar Kayseri'de olabilmek için Meysu Outlet'i seçti. Bunun dışında LC Waikiki, Makro Market, Teknosa, Flo, Koton, Karaca, Sos, Derimod, D'S Damat, Colin's, Batik, Mavi, LTB, Abdullah Kiğılı, Saray Halı, Cisse, Tuba&Venn, gibi 50'nin üzerinde seçkin marka, seri sonu ve üretim fazlası ürünlerini yıl boyu süren özel indirimlerle ziyaretçilerine sunacak. Meysu Outlet, her hafta farklı eğlence ve kültürel aktiviteler ile de eğlenmek ve alışveriş yapmak isteyenlerin buluşma noktası olacak. "

Güldüoğlu, Meysu Outlet'in her hafta farklı eğlence ve kültürel aktiviteler ile eğlenmek ve alışveriş yapmak isteyenlerin buluşma noktası olmayı hedeflediğini ve bir ilke de imza atarak ziyaretçilerin hayatını kolaylaştıracağını belirterek şu bilgileri verdi:

"Cumartesi günü sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül tarafından hizmete açılacak olan Meysu Outlet, güvenli ve konforlu alışverişin de ilk durağı olacak. 3 bin 500 metrekarelik market alışverişi, 5D sineması, kültür merkezi, eğlence parkları, bin kişi kapasiteli yeme-içme alanı, ile Meysu Outlet, ileri teknoloji ve çelik konstrüksiyon sisteminin kullanıldığı trijenerasyon sistemi ile de kendi enerjisini üretecek. "

Bu arada, Meysu'nun antika değeri taşıyan meyve suyu paketleme makineleri de Tetra Pak'a bağışlandı.

- KAYSERİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Meysu, Outlet Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement