MHP Adapazarı İlçe Başkanı Hasan Pınarcı Basın Toplantısı Düzenledi - Son Dakika
Yerel

MHP Adapazarı İlçe Başkanı Hasan Pınarcı Basın Toplantısı Düzenledi

MHP Adapazarı İlçe Başkanı Hasan Pınarcı Basın Toplantısı Düzenledi

MHP Adapazarı İlçe Başkanı Hasan Pınarcı Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve faaliyetleri hakkında bir değerlendirmede bulunarak, Başkan Dişli'yi eleştirdi.

14.06.2012 15:21

MHP Adapazarı İlçe Başkanı Hasan Pınarcı Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve faaliyetleri hakkında bir değerlendirmede bulunarak, Başkan Dişli'yi eleştirdi. Pınarcı ayrıca yarın AK Parti Sakarya İl Kongresi'ne katılmak için Sakarya'ya gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan da bir istekte bulundu.

Adapazarı İlçe Başkanı olarak mazbatalarını aldıkları 1 Mart tarihinden itibaren kendisi ve Yönetim Kurulu Üyelerinin bir dakikalarını bile boşa harcamadan çalıştıklarını anlatan Pınarcı, "Halkımızın AKP iktidarı döneminde yok sayılan sorunlarını yerinde dinlemek için köy köy, mahalle mahalle ve sokak sokak dolaştık. Dağ gibi biriken problemlerin altında ezilen haklımızın çaresizliğini yerinde gördük" dedi.

Ülkenin sorunları yerine Adapazarı'nın sorunları paylaşmak için basın toplantısı düzenlediklerini anlatan Pınarcı, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'yi adeta topa tuttu.

Adapazarı Belediyesi ve Kızılay işbirliği tarafından Yağcılar'da açılan Toplumsal Yardımlaşma Merkezinin Başkan Dişli tarafından siyasi malzeme olarak kullanıldığını öne süren Pınarcı, "Marketin tüm yönetimi Kızılay tarafından hayırseverlerin bağışlarıyla yürütülürken, Adapazarı Belediye Başkanı Sayın Süleyman Dişli aylardır siyasi reklamını yapmaktadır. Bu ne kadar etik bir davranıştır sorgulanması gerekir" dedi.

Adeta çıkmaza giren SANGARİUS projesi hakkında da konuşan Pınarcı, projenin Başkan Dişli'nin başını ağrıtmaya devam ettiğini öne sürdü.

Pınarcı, "SANGARİUS projesinin sadece kendisi değil, şaibeleri de yarım kalmıştır. Satışa çıkarılmış olmasına rağmen alıcısı çıkmayan SANGARİUS ile ilgili Adapazarı Belediyesi tarafından yapılan açıklamalar, cam kırdığı için suçluluğunu gizlemeye çalışan 5 yaşındaki çocuğun yaptığı davranışlarla eş değerdedir. İlk etapta yapılan hatalar çocuk gibi inkar edilmiş, daha sonra olayın üstüne gidildikçe suçluluk psikolojisiyle yapılanın hata olduğu kabul edilmiştir" diye konuştu.

Başkan Dişli'nin, kendisine hibe edilen araçla ilgili olarak kamuoyuna doyurucu bir açıklama yapamadığını da belirten Pınarcı, "Geçtiğimiz ay yağan yağmurun henüz daha hizmete girmeyen Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde verdiği zarar ise AK Parti Hükümetinin inşaat alanındaki becerisini de ortaya koymuştur" dedi.

Adapazarı Belediyesi'nden hizmet alamadıkları için ilçe olmak isteyen Yenikentlilerin Başbakanın gelişine nasıl hazırlandıklarını çok iyi bildiklerini kaydeden Pınarcı, "21.Yüzyılda maalesef Yenikentlilerin gündemi arasında sokak köpekleri başı çekmektedir" dedi.

Köpeklere karşı Başkan Dişli'nin adeta teslim bayrağını çektiğini kaydeden Pınarcı, "Sayın Dişli, son meclis oturumunda bu acizliğini yasa köpeklere dokunmayı suç sayıyor adeta. Dokumadan nasıl halledeceksiniz bu işi? Köpekte akıl yok ki, gidiyor milletin çocuğuna saldırıyor. Ne yapacaksınız bu durumda? Eğer bakımını üstlenmek isteyenler olursa hemen veririz şeklinde açıklamalarıyla acizliğini gözler önüne sermiştir" ifadelerini kullandı.

"Bizim MHP olarak, Sayın Başbakanımızdan bir isteğimiz var" diyen Pınarcı isteklerini şöyle açıkladı: "Bir gece Yenikent'te konaklamasını arzu ediyoruz. Biliyoruz ki, AK Partili yerel yöneticiler Başbakan'ın geçeceği güzergahlar üzerinde önlem almaya başladı. Belki Sayın Başbakan'ın bir gece kalıcı konutlarda konaklarsa komşusuyla sohbet etmek için dışarı çıkmak isteyen ancak köpek korkusundan gece çıkmaya korkan Ayşe teyzeler, Mehmet amcalar, yollarda rahatlıkla bir gece dolaşabilirler." - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Adapazarı İlçe Başkanı Hasan Pınarcı Basın Toplantısı Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement