MHP Adayı Çelik, Honamlı Yörükleri ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

MHP Adayı Çelik, Honamlı Yörükleri ile Bir Araya Geldi

MHP Adayı Çelik, Honamlı Yörükleri ile Bir Araya Geldi

Honamlı Yörükleri’nin Kepez’de düzenlediği toplantıya katılan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, projelerini anlattı.

14.03.2014 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Honamlı Yörükleri'nin Kepez'de düzenlediği toplantıya katılan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, projelerini anlattı.

MHP Kepez Belediye Meclis Üyesi adayları Osman Bulut, Ömer Şahin ve Veli Tez'in düzenlediği toplantıya, MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, MHP Kepez Belediye Başkan adayı Murat Dinç, MHP Antalya İl Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Kepez İlçe Başkanı Mehmet Seyyar, MHP Döşemealtı İlçe Başkanı Ramazan Nişancı, MHP Antalya Kadın Kolları Başkanı Havva Karakullukçu ve yaklaşık iki bin kişi katıldı.

Büyükşehir'in Kepez'in hiçbir sorununa 5 yıldır el atmadığını belirterek konuşmasına başlayan MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, "Şu anda bu salonda daha önce Doğru Yol Partisi'ne, Anavatan Partisi'ne, CHP'ye, AKP'ye oy vermiş hemşerilerimiz var. Milliyetçi Hareket Partisi'ne gösterdikleri teveccüh için onlara şükranlarımızı sunuyoruz. Kepez başta olmak üzere Antalya'nın tüm ilçelerinde bu teveccühün olması bizlere çalışma azmi aşılıyor. İktidarın adayı 'Sorunları biz çözeriz' diye karşınıza çıkıyor. Allah için tüm bu sorunları kendileri oluşturmadı mı? İşsizliğe, Dokuma'yı, Ferrokrom'u, Yağ Sanayi'yi kapatarak siz neden olmadınız mı? Biz Kepez ve Antalya'da hemşehrilerimize iş bulacağız demiyoruz, sizleri iş sahibi yapacağız diyoruz. Bunun için projelerimiz hazırdır" dedi.

İlk iş olarak Kepez'in imar sorununu çözeceklerini belirten Çelik, "Tapu dağıtacağız diye hemşerilerimizi oyalıyorlar. Tapu'yu Belediye değil, Tapu Dairesi verir. Büyükşehir Belediyesi 5 yıldır Kepez'e bir tane hizmet yaptı mı? Allah'ın izni ile 30 Mart'tan sonra Antalyaspor'umuzun, Üç Hilalimizin ve Türk Bayrağımızın kırmızı beyazını dalgalandıracağız" şeklinde konuştu.

MHP Kepez Belediye Başkan adayı Murat Dinç ise, "Kepez'in üstünden esen yel, denize yaklaştıkça fırtınaya dönecek Antalya'nın tepesine de 3 Hilali dikecek. 30 Mart'ta Kepez Belediyesi'ni emanet ettiğinizde, onu namusun bileceğim" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Adayı Çelik, Honamlı Yörükleri ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement