MHP Bursa Milletvekili Adayı Topçu, Orhaneli'de Köy Hayırlarına Katıldı - Son Dakika
Yerel

MHP Bursa Milletvekili Adayı Topçu, Orhaneli'de Köy Hayırlarına Katıldı

MHP Bursa Milletvekili Adayı Topçu, Orhaneli\'de Köy Hayırlarına Katıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa Milletvekili Adayı Tevfik Topçu, Orhaneli’de hayırlara katılarak vatandaşla bir araya geldi.

25.05.2015 11:39

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa Milletvekili Adayı Tevfik Topçu, Orhaneli'de hayırlara katılarak vatandaşla bir araya geldi.

MHP Bursa Milletvekili Adayı Tevfik Topçu, Orhaneli ilçesine bağlı Topuk, Akalan ve Gümüşpınar Mahallelerinde düzenlenen köy hayrına katıldı. Burada mahalle sakinleriyle bir araya gelen Topçu, vatandaşlar ile tek tek sohbet edip istek ve sıkıntılarını dinledi. Bu tür geleneklerin toplumsal kaynaşmayı güçlendirdiğine dikkat çeken Topçu, şunları söyledi:

"7 Haziran seçimleri çok önemli. Bütün seçmenlerimiz sandığa gitmeli. Önümüzdeki süreçte Türk milletinin kaderine yol verilecek. Herkes kendi ölçüleri ve kendi inançları doğrultusunda tercihte bulunmalı. Ülkemizin geldiği noktanın pek hayırlı olmadığını, sıkıntılarımızın büyük olduğunu, önümüzdeki sürecin bu manada milletimizin adına çok önemli olduğunu vurgulamak istiyorum. Bundan 13 yıl önce yolsuzlukla yoksullukla mücadele edeceğini beyan edip sizin helal oylarınızı talep ederek iktidara gelen AK Parti hala bu ülkeyi yönetmektedir. Son geldiğimiz noktada ülkemiz sıkıntılı günler yaşamaktadır. Mevcut hükumet çiftçiyi, esnafı bitirmiştir. AK Parti sadece kendi yandaşlarına yardımcı oluyor. Biz bu yolsuzlukları, yoksullukları ortadan kaldıracağız. İnşallah 7 Haziran seçimlerinde milletimiz bize sahip çıkar ve oylarıyla destekler."

Daha sonra Koçu, Çınarcık, Süleymanbey ve Dağgüney köylerine giden Topçu, vatandaşlarla tek tek tokalaşarak oy sözü aldı. Köylünün sorunlarını ve sıkıntılarını bitirecek çareleri bildiklerini aktaran Topçu, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak açıkladığımız seçim beyannamesi, toplumun bütün kesimlerinin içinde bulunduğu meselelerinin çözümünü kapsıyor. Beyannamemizde köylümüze yönelik çok önemli projelerimiz var. Vatandaşlarımız bize oy verip iktidara taşırsa çiftçilere yönelik yapacağımız projeleri hayata geçireceğiz. Tarım desteklenmesi için mazot, gübre, ilaç, tohum, yem ve fide gibi temel zirai girdilerden ÖTV ve KDV kaldırılacak. Mazot 1 lira 75 kuruş olacak. Sulama ve tarım işletmelerinizde kullanılan elektrikten KDV alınmayacak ve çiftçilerimizin ucuz elektrik kullanmaları sağlanacaktır. Türkiye Milliyetçi Hareket Partisi'nin iktidarında dünden çok daha iyi olacak. Bundan hiçbir endişeniz, sıkıntınız olmasın. Biz 46 yıllık siyasi deneyimi olan kadrolarız ve Türkiye'yi yönetmeye talibiz" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Bursa Milletvekili Adayı Topçu, Orhaneli'de Köy Hayırlarına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement