MHP Genel Başkanı Bahçeli, Antalya'da - Son Dakika
Yerel

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Antalya'da

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Antalya\'da

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 660.Tarihi Elmalı Yeşilyayla Yağlı Pehlivan Güreşleri'ni izledi.

02.09.2012 19:03

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 660. Tarihi Elmalı Yeşilyayla Yağlı Pehlivan Güreşleri'ni izledi.

Korkuteli Belediyesi'ni ziyaret eden Bahçeli, ardından Elmalı ilçesinde düzenlenen 660. Tarihi Elmalı Yeşilyayla Yağlı Pehlivan Güreşleri'nin düzenlendiği Recep Gürbüz Stadı'na gitti. Stattaki vatandaşları selamlayan Bahçeli, daha sonra protokol tribününe oturdu.

Bu arada alana gelen ve daha önce MHP Genel Başkanlığı'na aday olacağını açıklayan Antalya Bağımsız Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç, alandakileri selamladıktan sonra Bahçeli'nin bulunduğu protokol tribününe girmek istedi. Protokol tribününe girmesine izin vermek istemeyen partililer ile İrbeç ve taraftarları arasında arbede yaşandı. Arbede, İrbeç'in protokol tribününe alınması ile son buldu. İrbeç, daha sonra Bahçeli ve tribünde bulunan diğer kişiler selamlaştıktan sonra kendisi için ayrılan yere oturdu.

Bahçeli, güreşlerin ardından finalde Osman Aynur'u yenerek başpehlivan olan Ali Gürbüz ve Osman Aynur ile üçüncü olan Recep Kara ve Ali Güngör Ekin'e madalyalarını taktı. Bahçeli, sporculara Cumhuriyet altını da hediye etti.

Elmalı Belediye Başkanı Hüseyin Altıntaş da Bahçeli'ye katılımından dolayı plaket verdi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz, Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Antalya Milletvekili Tunca Toskay'ın da katıldığı programın ardından Bahçeli, ilçeden ayrıldı.

Muhabir: Murat Yolcu

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP Genel Başkanı Bahçeli, Antalya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement