MHP İmsakiye Dağıttı - Son Dakika
Yerel

MHP İmsakiye Dağıttı

MHP İmsakiye Dağıttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanlığı Ramazan ayı dolayısıyla imsakiye dağıttı.

27.06.2014 17:35

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanlığı Ramazan ayı dolayısıyla imsakiye dağıttı.

Geçen yıl imsakiye dağıtımı yaptıran MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, bu yıl da aynı hizmeti devam ettirdi. Partili görevliler, Adana'da bazı camilerde Cuma namazı sonrası ramazan imsakiyesi dağıttı. Çifte Minare Camii'nde de camiden çıkan vatandaşlar MHP'nin hoş sürpriziyle karşılaştı.

MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, yaptığı açıklamada "Bir Ramazan ayının daha eşiğine gelmiş bulunuyoruz. Her ne kadar dijital imkanlar, gelişmiş iletişim araçları yaygınlaşmış olsa da bizler geleneksel yöntemle bu ihtiyacı karşılamaya çalıştık. Bu vesileyle ifade etmek isterim ki, Ramazan ayına, buruk olmanın çok ötesinde yüreğimiz sızlayarak giriyoruz. Gözyaşımızı içimize akıtarak takip etmeye çalıştığımız Türk-İslam dünyasındaki hazin durum yüreğimizi dağlıyor" diye konuştu.

İzgioğlu şöyle devam etti:

" Suriye'de, Irak'ta, Doğu Türkistan'da, Azerbaycan'da, Filistin'de, Nijerya'da uzak yada yakın fark etmiyor, nerede Türk varsa, nerede Müslüman varsa saldırıya uğruyor, katlediliyor. Evinden yurdundan ediliyor. Tahammül sınırlarımızı zorlayan bu alçak saldırıların, gönül coğrafyamızdaki bu dramın, bu vahşetin özellikle son 12 yılda artmış olmasına halkımızın dikkatini çekmek istiyorum. Herkesi, neden-sonuç ilişkileri üzerinde zihin yormaya davet ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan ayının rahmet ve bereketiyle Türk-İslam dünyasında yaşanan ıstırapların, ülkemizi esareti altına almaya çalışan ihanetin son bulmasını, bir ay sonra idrak edeceğimiz bayramı ise gerçek tadında yaşayabilmeyi diliyorum" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP İmsakiye Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement