MHP'li Yılmaz, İsviçre'de Destek İsteyecek - Son Dakika
Yerel

MHP'li Yılmaz, İsviçre'de Destek İsteyecek

MHP\'li Yılmaz, İsviçre\'de Destek İsteyecek

MHP Adana Milletvekili ve 3. Sıra Adayı Seyfettin Yılmaz, Avrupa’da yaşayan Türk vatandaşlarının 7 Haziran seçimlerinde MHP’ye destek vermesini amaçlayan ‘Avrupa Türklüğü Bizimle Yürü’ çalışması kapsamında İsviçre’ye gitti.

17.04.2015 13:21

MHP Adana Milletvekili ve 3. Sıra Adayı Seyfettin Yılmaz, Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşlarının 7 Haziran seçimlerinde MHP'ye destek vermesini amaçlayan 'Avrupa Türklüğü Bizimle Yürü' çalışması kapsamında İsviçre'ye gitti.

Seyfettin Yılmaz, İsviçre'deki 3 günlük programında bu ülkedeki Türk vatandaşlarının desteğini istemek için sanatçı Ahmet Şafak'ın da konser vereceği bir etkinlik gerçekleştireceklerini söyledi.

Adana'da Ülkücü Hareket'e gönül veren hemşehrilerinin coşkusunu İsviçre'ye taşıyacaklarını ifade eden Yılmaz, "Yurt dışında oy kullanma hakkına sahip yaklaşık 2.6 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşımız var. Genel Merkezimizin görevlendirmesiyle ben de İsviçre'deki vatandaşlarımıza Türkiye'deki siyasi gelişmeleri ve 7 Haziran seçimlerinin önemini anlatacağım. Mutlaka oy kullanmalarını ve tercihlerini MHP'den yana kullanmalarını isteyeceğim" diye konuştu.

Yılmaz, 17-19 Nisan tarihleri arasındaki İsviçre programının ardından Adana'ya dönüp, seçim çalışmalarını her geçen gün ivme kazanarak sürdüreceklerini sözlerine ekledi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Yılmaz, İsviçre'de Destek İsteyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement