MHP'liler Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika
Yerel

MHP'liler Kahvaltıda Buluştu

MHP\'liler Kahvaltıda Buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) il ve ilçe teşkilatları, belediye başkan adayları ve milletvekilleriyle kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

23.12.2013 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) il ve ilçe teşkilatları, belediye başkan adayları ve milletvekilleriyle kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

MHP Adana İl Başkanlığınca, belediye başkan adaylarının, parti teşkilatı ve basın mensuplarıyla bir araya getirilmesi amacıyla Büyük Sürmeli Oteli'nde kahvaltılı bir toplantı düzenledi. Toplantıda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Adana milletvekilleri Muharrem Varlı ve Seyfettin Yılmaz, yolsuzluk iddialarına ilişkin hükümete yüklendi.

11 yıldır ülkeyi idare eden AK Parti iktidarının, geldikleri günden bu yana mazlum edebiyatı yaptığını ifade eden Muharrem Varlı, bugüne kadar siyasette yıpranmamış kurumların bir anda rezil rüsva edildiğini söyledi. Varlı, "Hep iyiler kendilerinden, kötüler başkasından oldu. Herkesin evladı gibi baktığı, saygıyla karşıladığı askerler çeteci oldu, yargı çeteci oldu. Polisi övgüyle bugüne kadar getirmişlerdi, polis de çeteci oldu birdenbire. Bunların karşısındaki çeteci oldu ama sayın başbakan her yerde 'bize komplo kurdular, bizi iktidardan götürmek istiyorlar" diyor" dedi.

Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un "silahlı terör örgütü liderliği yapmak" suçundan tutuklandığını belirten Varlı, "O zaman bağımsız yargıydı, 'biz yargıya müdahale edemeyiz' diyorlardı. Şimdi bakıyorsunuz 3 tane bakanın oğlu, evlerinde yatak odalarında bilmem kaç tane kasa, kasaların içi hepsi para dolu hatta yetmemiş ayakkabı kutusuna doldurmuşlar. Bunlara operasyon yapılınca 'bize komplo kurdular' diye çıkıp bağırıyorlar" şeklinde konuştu.

MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz ise yolsuzluk iddiası operasyonları için "Eğer o soruşturma sağlıklı bir şekilde yürütülseydi bunun ucu nereye gidecekti onu iyi düşünmek lazım. Çünkü bunun ucu en tepeye gidiyor" dedi.

Yılmaz, operasyonu yürüten emniyet güçlerinin görevden alınmasının soruşturmada adı geçen 4 bakanın feda edilmesine engel olmayacağını ifade etti.

Konuşmaların ardından basına kapalı devam eden toplantıya MHP MYK üyesi Yılmaz Tankut, Adana Ülkü Ocakları Başkanı M. Ali Arslan, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü ve çok sayıda partili katıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'liler Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement