MHP Merkez İlçe Yöneticisi Uzun Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı - Son Dakika
Yerel

MHP Merkez İlçe Yöneticisi Uzun Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı

MHP Merkez İlçe Yöneticisi Uzun Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı

MHP Düzce Merkez ilçe Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Uzun, Düzce Belediyesi Meclis Üyeliği için aday adayı oldu.

01.11.2013 13:58

MHP Düzce Merkez ilçe Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Uzun, Düzce Belediyesi Meclis Üyeliği için aday adayı oldu. Uzun adaylık dosyasını Merkez İlçe Başkanı Taner Çetinkaya'ya teslim etti.

2014 yılı Mart ayında yapılacak olan yere seçimler öncesinde siyasi hareketlilik sürüyor. Belediye başkan aday adaylıklarının yanı sıra belediye meclis ve il genel meclis aday adaylığı için başvurular yapılıyor.

MHP Düzce Merkez ilçe Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Uzun'da partisinden belediye meclisi aday adaylığı için müracaat yaptı.

Uzun yaptığı açıklamada, Düzce'nin sorunlarına vakıf olduğunu belirterek "Halka hizmet hakka hizmet anlayışı ile hareket edeceğim. Bilgi ve tecrübemle hizmet aşkım ve çalışma ahlakımla bunu başaracağım. Yaşadığım bu güzel kentin sorunlarını ekip ruhuyla ve teşkilatımızla el ele vererek zamanında ve yerinde çözeceğim. Benlikten yana değil bizlikten yanayız" dedi.

İL BAŞKANI DANIŞMAZ, "ADAYIMIZ HAZIR"

Toplantıda konuşan İl Başkanı Abdullah Danışmaz, belediye başkan adayı bulmakta zorlanıyorlar yönünde yapılan konuşmaların doğru olmadığını belirterek "Adayımız belli. Adayımıza Düzce'nin tam destek vereceğine inanıyorum. Düzce'de boş geçen 10 yılı artık dur demenin zamanı geldi. düzce daha iyi hizmete layık" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Merkez İlçe Yöneticisi Uzun Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement