MHP Milletvekili Adayları Annelere Gül Dağıttı - Son Dakika
Yerel

MHP Milletvekili Adayları Annelere Gül Dağıttı

MHP Milletvekili Adayları Annelere Gül Dağıttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır milletvekili adayları ’Anneler Günü’ dolayısıyla cadde ve sokaklarda dolaşarak kadınlara gül dağıttı.

10.05.2015 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır milletvekili adayları 'Anneler Günü' dolayısıyla cadde ve sokaklarda dolaşarak kadınlara gül dağıttı.

MHP Diyarbakır İl Başkanı Bahri Yıldırım, milletvekili adayları Mehmet Teyar Karakoç, Ömer Bozkaya, Recep Donat, Harun Yaşa ve Mehmet İçli ile birlikte Yenişehir ilçesi ofis semtinde bulunan cadde ve sokaklarda esnaf ziyaretleri yapıldı. MHP milletvekili adayları Anneler Günü dolayısıyla ziyaretlerinde karşılaştıkları kadınlara gül dağıtarak günlerini kutladı. Cadde ve sokaklarda karşılaştıkları kadınlara gül veren MHP milletvekilleri bu yaklaşımlarından dolayı kadınlardan taktir aldı. MHP 1. sıra milletvekili adayı Mehmet Teyar Karakoç, ziyaretlerde karşılaştıkları bütün kadınların Anneler Günü'nü kutlayarak gül verdi. Milletvekili adayından gül alan kadınlar, bu önemli günde kendilerini unutmayan milletvekili adayına teşekkür etti.

Cadde ve sokaklarda kadınlara gül dağıtan milletvekili adayları Ofis semti Gevran Caddesi'nde bulunan esnafı da ziyaret etti. Esnaf ile bir süre görüşen milletvekili adayları sorun ve sıkıntıları dinleyerek partilerinin seçim beyannameleri ile ilgili bilgi verdi. MHP milletvekili adaylarında iş yerlerinde gören esnaf ise Diyarbakır'da bu tabloyu özlediklerini ve MHP'li adayların bu ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

MHP Diyarbakır 1. sıra milletvekili adayı Mehmet Teyar Karakoç ise vatandaşın teveccühünün kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Karakoç, "Anneler Günü dolayısıyla karşılaştığımız kadınlara gül hediye ettik. Ayrıca Gevran Caddesi üzerinde bulunan esnafı ziyaret edip sorun ve sıkıntılarını dinledik. Esnafın bize yaklaşımı çok güzeldi. Bu yaklaşım bizleri mutlu etti. İnsanlar MHP adaylarını sokaklarda görmek istediklerini bizlere söyledi. Bu ziyaretlerimizle birlikte vatandaşlarımızla kucaklaşıyoruz. Kapı kapı dolaşarak partimizin yapacağı hizmetleri anlatmaya devam edeceğiz" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Milletvekili Adayları Annelere Gül Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement