MHP Milletvekili Adaylarından Şehit Aileleri Derneğine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

MHP Milletvekili Adaylarından Şehit Aileleri Derneğine Ziyaret

MHP Milletvekili Adaylarından Şehit Aileleri Derneğine Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır milletvekili adayları Mehmet Teyar Karakoç ile Recep Donat, Diyarbakır Şehit Aileleri ile İnsan Hakları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (YURT-SAV) Başkanı Ömer Çokur’u ziyaret edip bir süre görüştü.

21.05.2015 19:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır milletvekili adayları Mehmet Teyar Karakoç ile Recep Donat, Diyarbakır Şehit Aileleri ile İnsan Hakları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (YURT-SAV) Başkanı Ömer Çokur'u ziyaret edip bir süre görüştü.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren MHP Diyarbakır milletvekili adayı Mehmet Teyar Karakoç, milletvekili adayı Recep Donat ile birlikte YURT-SAV Başkanı Ömer Çokur'dan dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Şehit yakınlarının sorunlarını Çokur'dan dinleyen Karakoç ve Donat daha sonra dernek üyeleri ile görüştü. Şehit yakınlarının kendileri için vazgeçilmez olduğunu belirten MHP Diyarbakır milletvekili adayı Mehmet Teyar Karakoç, seçilmesi durumunda önceliğinin şehit yakınlarının sorunlarını çözmek olduğunu söyledi. Karakoç, şehit yakınlarından dua ve destek istedi.

Ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirten YURT-SAV Başkanı Ömer Çokur ise uzun zamandır ihmal edildiklerini belirterek, üyelerinin sorunları ile kimsenin ilgilenmediğinden yakındı. Bir çok konuda mağdur olduklarını dile getiren Çokur, şehit yakınlarına destek verecek siyasilerin yanında olacaklarını dile getirdi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Milletvekili Adaylarından Şehit Aileleri Derneğine Ziyaret - Son Dakika


Advertisement