MHP Ünye İlçe Kongresi - Son Dakika
Yerel

MHP Ünye İlçe Kongresi

MHP Ünye İlçe Kongresi

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Ünye İlçe Teşkilatı Olağan Kongresi, yoğun katılımla gerçekleşti.

07.04.2012 19:36

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Ünye İlçe Teşkilatı Olağan Kongresi, yoğun katılımla gerçekleşti. Kongreye tek liste ile giren eski ilçe başkanlarından Nedim Can, yeniden ilçe başkanı oldu.

MHP Ünye İlçe Teşkilatı Olağan Kongresi Belediye Gösteri Merkezi'nde gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongreye MHP İl Başkanı Hamza Aldeniz, Giresun İl Başkanı Orhan Erzurum, eski MHP Milletvekilleri Cemal Enginyurt ve Rıdvan Yalçın, CHP İlçe Başkanı Orhan Bodancı, HAS Parti İlçe Başkanı Arif Ergün, eski Fiskobirlik Başkanı Yaşar Pamuk, İl Genel Meclisi Üyesi Kemal Aydın ile partinin çevre ilçe ve belde başkanları ile çok sayıda partililer katıldı.

Kongrede teşkilatları çalışmamakla eleştiren eski Milletvekili Cemal Enginyurt, "MHP'nin iktidara gelebilmesi için Genel Başkan Bahçeli gelip belde ve köylerde çalışacak değil. Görev bize düşüyor. Teşkilatlar seçimden seçime değil, her zaman sahada olmalı, koltuklarda oturmayla bu iş olmaz" dedi.

MHP'nin rüzgarla, küresel güçlerle ve kartel medyanın desteği ile değil, ülkesini seven halkın desteği ile iktidara geleceğini belirten eski Milletvekili Rıdvan Yalçın, "Ülküde, saygı ve sevgide birlik olacağız. Ancak bu şekilde MHP Türkiye'de iktidara gelir" diye konuştu.

İl Başkanı Hamza Aldeniz'in ardından son konuşmayı İlçe Başkan adayı Nedim Can yaptı. Can, "Bu görev benim için şeref ve onurla yürüttüğüm bir görev oldu. Aynı şeref ve onurla devam ettireceğime hepinizin huzurunda namus ve şeref sözü veriyorum" diyerek yönetim kurulunu izleyenlere tanıttı.

Kongrede yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi. 400 delegesi bulunan partide 149 delege oy kullandı. Bir oyun geçersiz sayıldığı seçimlerde, 148 delegenin oyunu alan Nedim Can 3 yıllığına MHP Ünye İlçe Başkanlığı'na seçildi.

Nedim Can başkanlığındaki MHP'nin yeni ilçe yönetimi ise Hüseyin Yıldız, Veysel Dikici, Nurullah Açıkalın, Murtaza Hacıimamoğlu, Hasan Kalafat, Faruk Korkmaz, Zekeriya Tapçı, İsmail Tan, Ahmet Akaya, Yüksel Şahin, Mehmet Duman, Cemil Bayoğlu, Emrah Temiz, Ziya Güzelsu, Süleyman Başaran, Osman Bay, Yusuf Tanrıvermiş ve Ali Kale'den oluştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Ünye İlçe Kongresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement